Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Lideri |
|

Topul celor mai bogați români în 2019. Cine sunt cei mai puternici oameni de afaceri din România?

Forbes România vă prezintă date despre averile celor mai bogați oameni de afaceri din România, iar lista completă a celor 500 de companii o puteți găsi în cea mai recentă ediția a topului Forbes 500 miliardari 2019.
 aboneaza-te
bani dolari euro

Evaluarea averilor oamenilor de afaceri incluși în top are la bază meteodologia de calcul realizată de Forbes România, pornind de la multiplii medii pentru cifra de afaceri, profitul net și un set de oeficienți aplicabili fiecăruia dintre acești indicatori financiari, pentru estimarea cât mai corectă a valorii companiilor.

Multiplii au fost furnizați de către Deloitte România, pe baza analizei bursiere a ompaniilor listate din Europa Centrală și de Est, în toate domeniile și sectoarele de activitate. Alte informații au fost obținute din surse oficiale, de pe site-ul Ministerului Finanțelor, de la Registrul Comerțului, din bazele de date ale portalului termene.ro sau de la oamenii de afaceri intervievați.

Topul celor mai bogați români în 2019. Cine sunt cei mai puternici oameni din România?

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii