Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Forbes TOP 500 Miliardari 2019 – Familia Cristescu: Miza pe investiţii

Fraţii Marius și Emil Cristescu, unii dintre cei mai mari antreprenori din vestul ţării, au anunţat o investiţie importantă anul acesta.  
 aboneaza-te

                                                                                                 LOCUL 11

 

În luna iulie a acestui an, frații Cristescu au anunțat o investiție de un milion de euro, care vizează triplarea zonei de agrement destinată copiilor din Arsenal Park, una dintre afacerile deținute de aceștia.

Antreprenorii și-au propus să repoziționeze Arsenal Park din Orăștie dintr-un complex destinat inițial companiilor care organizează evenimente și team building-uri în cel mai mare complex turistic pentru familiile cu copii, întins pe o suprafață de 120 de hectare. Astfel că această investiție este prima dintr-o serie prin care parcul va fi transformat și a presupus un nou complex de piscine cu opt tobogane, unde se pot juca în fiecare oră 300 de copii.

„Vrem să atragem cât mai multe familii cu copii, pentru că acesta este viitorul, și de aceea am dezvoltat zona de agrement destinată celor mici. Sperăm să se deschidă bucata de autostradă care leagă Orăștie de Timișoara și să se dubleze numărul de clienți care vin din Timișoara. Dacă se deschid cele două loturi care completează segmentul de autostradă care leagă Orăștie și Timișoara, distanța dintre cele două localități poate fi parcursă cu mașina într-o oră și jumătate (…)”, declara Marius Cristescu, la momentul anunțului investiției. Arsenal Park este un complex cu 250 de locuri de cazare și este și cel mai mare muzeu de tehnică militară din România, cu peste 200 de exponate.

Frații Cristescu mai dețin și alte afaceri importante, printre care Bega Turism S.A, care include mai multe hoteluri și care a avut afaceri de 57,4 mil. lei în 2018, în creștere cu aproape 22% față de anul precedent, conform datelor furnizate de Termene.ro. De asemenea, compania Foraj Sonde S.A, cu activități în industria petrolieră, a avut, în 2018, afaceri de 140,2 mil. lei, în creștere cu 10% față de 2017, precum și Faur S.A, cu afaceri de 17,3 mil. lei, în ușoară creștere față de 2017.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii