Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Polonezii de la SPI International vor să lanseze în România o televiziune de seriale turcești TDC (Timeless Drama Channel)

Distribuitorul de conținut SPI International, care deține televiziunile FilmBox, este în discuții cu unul dintre cei mai importanți operatori de pe piața din România pentru lansarea postului TDC (Timeless Drama Channel) în perioada imediat următoare, informează Media Expres.
TDC

Televiziunea va difuza „cele mai tari seriale turcești, urmărite de peste 400 de milioane de oameni din 140 de țări”, potrivit comunicatului de presă, Turcia fiind al doilea mare producător de seriale TV din lume, după Statele Unite, notează Media Expres.

TDC se adresează tuturor vârstelor și programează producții cu bugete de aproximativ 200.000 de dolari pentru fiecare episod, serialele fiind premiate la nivel internațional.

Printre cele mai cunoscute titluri se numără ”Kurt Seyit and Shura”, ”Karadayi” (foto jos), ”20 Minutes”, ”Five Brothers”, ”Black Money Love”, ”Red Scarf”, ”Moms and Mothers”, ”8th Day”.

PUBLICITATEA TV în trimestrul I 2019

Televiziunea va difuza și dramele istorice cu costume elaborate precum “Kurt Seyit&Shura”, serial care prezintă aventurile a doi îndrăgostiți care renunță la viața lor magnifică din Rusia și ajung în Istanbul .

TDC va programa în fiecare zi și câte un film artistic.

SPI International/Filmbox este o companie de media internațională care operează 36 de televiziuni pe șase continente, SPI fiind unul dintre cei mai mari agregatori de conținut native în format Ultra HD din lume, potrivit site-ului companiei. SPI furnizează conținut linear și on demand, inclusiv streaming live de programe UHD, conținut prin internet și furnizori de tip OTT.

SPI International are o istorie de 25 de ani ca furnizor de filme pentru cinematografe și programe TV în piața din Polonia și cea internațională. Compania a fost fondată și este deținută de omul de afaceri Loni Farhi (62), președintele consiliului de administrație al Kino Polska TV SA și președinte și CEO SPI International, Inc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii