Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Serviciul FilmBox+ al companiei SPI International a depășit 1 milion de abonați la nivel mondial

SPI International anunță că serviciul de streaming FilmBox+, lansat anul acesta, a fost integrat de 10 operatori europeni majori și ajunge în prezent la peste 1 milion de abonați la nivel global. Funcționând cu motto-ul „Home of Good Movies”, FilmBox+ combină experiențele de vizionare ofline și online, printr-o selecție bine organizată de conținut VOD și canale live și este disponibilă în 12 limbi din întreaga lume.
Devices Alpha

Serviciul de streaming FilmBox+ a fost lansat în februarie 2021. SPI se angajează să realizeze integrarea completă a serviciului FilmBox+ cu platformele a peste 700 de parteneri operatori din întreaga lume.

Funcționând cu motto-ul „Home of Good Movies”, FilmBox+ oferă sute de ore de titluri premium la cerere riguros selectate și 10 canale TV care acoperă o gamă largă de conținut, inclusiv blockbustere de la Hollywood cu vedete de renume mondial și programe care se adresează mai multor tipuri de public sau gusturi, cum ar fi sporturile cu adrenalină, moda, jocurile și multe altele.

FilmBox+ reunește digital și liniar o vastă colecție de conținut VOD și 10 canale live oferite în 12 limbi și opțiuni de localizare, inclusiv engleză, poloneză, cehă, slovacă, română, maghiară, bulgară, sârbă, macedoneană, albaneză, croată și turcă, iar rusa și coreeana au fost introduse în curând.

FilmBox+ oferă o soluție de conținut centralizat care răspunde diverselor obiceiuri de vizionare, combinând experiența de vizionare din fotoliu și online cu ușurința și flexibilitatea opțiunii la cerere. Publicul poate accesa serviciul de pe www.filmbox.com prin web, poate descărca aplicația mobilă care este compatibilă cu sistemele de operare iOS și Android sau poate transmite conținutul preferat prin aplicația Smart TV disponibilă pentru Apple TV, Android TV și Samsung și LG Smart TV, recent adăugate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii