FacebookTwitterLinkedIn

Parteneriatul include, de asemenea, și alte trei titluri: drama cu două premii Oscar, semnată de Mel Gibson, „Hacksaw Ridgde”, comedia cu Jennifer Aniston și Jason Bateman, „Office Christmas Party”, dar și „The Foreigner” noul thriller cu Jackie Chan și Pierce Borsnan, ce va fi lansat în toamna lui 2017.

„Ne dorim să oferim cel mai bun conținut cinematografic pentru abonații noștri premium. Astfel de producții aclamate de critici și distinse cu trofee Oscar sunt cele care fac din brandul FilmBox o alegere excelentă pentru telespectatorii ce apreciază divertismentul de calitate, la un preț accesibil”, a declarat Berk Uziyel, director executiv SPI International / FilmBox.

În grila televiziunilor FilmBox vor intra și seriale de succes. Operatorul TV mondial SPI / FilmBox a semnat un acord și cu FremantleMedia International (FMI), obținând drepturile de difuzare pentru trei seriale ce urmează a fi difuzate și în România. „Tânărul Papă”, cu Jude Law, „Apple Tree Yard”, cu Emily Watson și serialul thriller suedez de succes „Modus”.

VEZI PROFILUL ȘI AUDIENȚELE CANALULUI EUROSPORT 1

„The Young Pope, Apple Tree Yard și Modus sunt trei titluri de top din portofoliul FreemantleMedia International. Toate trei au fost extrem de bine primite de critici și au captivat audiența oriunde au fost difuzate, așa că suntem foarte încântați că abonații FilmBox din Europa Centrală și de Est, Rusia și țările CSI vor avea acces la acest conținut”, a comentat din partea FMI, Maximilian Bolenius, SVP Sales & Distribution.

„Tânărul Papă”, serial care îi are în distribuție pe Jude Law și Diane Keaton, a primit recenzii de 5 stele în SUA, Marea Britanie și Europa, spunând povestea lui Lenny Belardo, care va deveni primul Papă american.

Mini-seria producție 2017, „Apple Tree Yard” este un serial tensionat despre Yvonne Carmichale (Emily Watson) a cărei viață banală, liniștită, este dată peste cap de o aventură pasională ce o va trimite direct pe banca acuzaților, sub suspiciunea de crimă.

„Modus” este un serial suedez în care un psiholog care a lucrat pentru FBI se vede implicat într-o investigație care încearcă să afle adevărul din spatele unor morți suspecte.

VEZI CINE A INVESTITI CELE MAI MARI BUGETE DE PUBLICTATE TV ÎN TRIMESTRUL I 2017

FilmBox va comunica ulterior detaliile privind datele de difuzare ale acestor filme și seriale în România.

SPI International / FilmBox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente. SPI este unul dintre cele mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume.

Compania folosește tehnologie de ultimă generație, oferind abonaților săi acces atât la conținutul linear, cât și la platforma de VoD, inclusiv live streaming al programelor UHD, iar canalele FilmBox pot fi urmărite pe orice dispozitiv conectat la Internet, prin intermediul media playerelor principale, precum și prin intermediul furnizorilor locali OTT.