FacebookTwitterLinkedIn

FilmBox+ se lansează la nivel global: un serviciu de streaming nou și îmbunătățit, marca SPI International, care promite să unească digitalul cu liniarul printr-o vastă ofertă de conținut VOD (video on demand) și canale live. FilmBox+ marchează o evoluție semnificativă față de FilmBox Live și funcționează pe o nouă infrastructură care oferă o experiență îmbunătățită a utilizatorului printr-o interfață ușor de utilizat, disponibilitate pe mai multe ecrane și o selecție de conținut special concepută care acoperă filme, seriale TV, documentare și multe altele.

Consumatorii pot accesa serviciul direct la adresa www.filmbox.com sau prin intermediul aplicației FilmBox+ de pe dispozitivele lor conectate la internet, cum ar fi telefoane inteligente, tablete, televizoare inteligente sau platformele operatorilor parteneri.

„Suntem încântați să anunțăm lansarea noului nostru produs FilmBox+, care va înlocui FilmBox Live începând de azi. FilmBox+ se integrează cu ușurință cu serviciile operatorilor și platformele partenere pentru a oferi o experiență de divertisment perfectă și completă, care plasează consumatorul în centru”, a comentat Berk Uziyel, CEO la SPI International.

FilmBox+ adoptă deviza „Home of Good Movies” și aduce o selecție bine pregătită de conținut la cerere de la distribuitori importanți la nivel mondial, inclusiv filme de mare succes de la Hollywood cu vedete celebre, bijuterii cinematografice independente și divertisment tematic.

Serviciul oferă, de asemenea, canale live care difuzează conținut 24/7 fără întrerupere, pentru spectatorii care se bucură de experiența „lean-back”. O caracteristică suplimentară a FilmBox+ concepută cu accent pe consumator o reprezintă Smart Collection Channels – canale care au conținut selecționat de editorii FilmBox în funcție de dispoziție, gen sau ocazie specială – care vor fi adăugate la serviciu în cursul acestui an.