FacebookTwitterLinkedIn

Aflat la a doua serie pe History, „Războiul transportatorilor” urmăreşte câţiva antreprenori independenţi care au descoperit că pot face avere transportând articole de care cărăuşii tradiţionali se feresc. Fiecare episod pătrunde lumea acestor transportatori, care se luptă pentru preluarea celor mai problematice încărcături.

Competiţia începe la uShip, cea mai mare casă de licitaţii online pentru transportatori independenţi. De la încărcăturile agabaritice la cele bizare, aceştia vor transporta orice dacă preţul e bun. Fie că sunt începători sau experimentaţi, niciun transport nu e prea mare pentru aceşti profesionişti.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK.

History a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe, promo-uri şi campanii de marketing personalizate pentru România.

History este disponibilă în ofertele Digi, Romtelecom (DTH), UPC şi iNES IPTV. Potrivit comunicatului, History este televiziunea de documentare numărul 1 în rândul locuitorilor din mediul urban din România, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, pe baza datelor oferite de Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţei (ARMA).

History, televiziunea lansată pentru prima dată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajunge acum în peste 330 de milioane de locuinţe, din mai mult de 150 de ţări, cu conţinut tradus în peste 38 de limbi.

A+E Networks UK, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, este unul dintre liderii de piaţă în distribuţia televiziunilor de entertainment şi include în portofoliu programe TV tematice cu conţinut de calitate precum History, History HD, BIO, Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD şi H2.

A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 77 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în mai mult de 60 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în peste 14 limbi.