FacebookTwitterLinkedIn

Bakori Davis, Vice-President of Commercial Operations în cadrul A+E Networks UK, a declarat: „Suntem încântaţi să anunţăm distribuirea History HD şi CI prin operatorii locali Romtelecom şi NextGen. History este cea mai populară televiziune factuală din România şi suntem bucuroşi că audienţa noastră în continuă creştere poate să se bucure acum de conţinut HD”.

Televiziunea History a fost lansată de Romtelecom în august 2011, iar acum este disponibilă şi în format HD ca parte a pachetelor Extra şi Maxim, atât prin satelit, cât şi digital (IPTV).

History HD este inclusă şi în opţiunea suplimentară HD TV de la NextGen Communications. Printre emisiunile cu cea mai mare audienţă se numără „Aşii amanetului” şi „Colecţia de la Count’s Kustoms”.

De asemenea, History va difuza o serie largă de emisiuni cu conţinut de calitate prin intermediul Filmotecii disponibile în cadrul televiziunii prin internet de la Romtelecom. History foloseşte această platformă pentru a le oferi telespectatorilor avanpremiere, precum serialul „Vikingii”.

CI este disponibil în pachetul Romtelecom Maxim şi în pachetele digital şi analog ale NextGen, oferind telespectatorilor detalii exclusive despre situaţii reale. CI deschide uşile laboratoarelor de criminalistică, ale sălilor de judecată şi arhivele poliţiei, descoperind adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea difuzează emisiuni de mare audienţă pe plan internaţional, precum „Primele 48 de ore” sau „Copii ucigaşi”.

A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, include în portofoliu televiziuni tematice cu conţinut de calitate precum History®, History®HD, BIO.®, Crime & Investigation Network®, Crime & Investigation Network® HD şi H2®.

A+E Networks UK® s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 76 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 85 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 17 limbi.