FacebookTwitterLinkedIn

De-a lungul celor patru sezoane ale serialului „Oamenii cu topoare”, Shelby Stanga a fost mereu în căutarea lemnului, în mlaştinile şi lacurile din sudul Louisianei. Însă aceasta nu este singura lui activitate, iar acum, pentru prima oară, aflăm ce se întâmplă de fapt în viaţa lui Shelby.

După ce uraganul Isaac i-a inundat casa plutitoare, Shelby trebuie să părăsească mlaştina şi să intre în „lumea reală”, confruntându-se cu noi experienţe şi provocări. Va încerca unele dintre cele mai periculoase meserii, de la munca într-o fermă de aligatori la vânătoarea de mistreţi.

„Legenda lui Shelby, omul mlaştinii”, noua serie de 8 episoade, va fi difuzată în fiecare miercuri, la 22:00, pe History.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. History a aderat la ARMA anul trecut, în februarie 2013, şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România.

Televiziunea History este disponibilă prin Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

History, televiziunea lansată pentru prima dată în Marea Britanie în noiembrie 1995, ajunge acum în peste 330 de milioane de locuinţe, din mai mult de 150 de ţări, cu conţinut tradus în peste 38 de limbi.