FacebookTwitterLinkedIn

„Extratereştri antici” examinează cele mai credibile dovezi ale existenţei extratereştrilor, strânse pe Pământ în decursul a 75 de milioane de ani: din vremea dinozaurilor, în Egiptul antic şi apoi pe cerul din vestul Statelor Unite.

Între 26 august şi 1 septembrie, în fiecare zi de la ora 20:00, primele şapte episoade din noua serie „Extratereştri antici” vor fi transmise în premieră pe History. Sezonul cu numărul cinci va explora noi direcţii ale intervenţiei extratereştrilor, inclusiv întâlniri şi fenomene ciudate, din antichitate şi până în prezent.

Canalul History se prezintă ca fiind numărul 1 pe nişa televiziunilor de documentare din România, printre locuitorii mediului urban, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, conform datelor furnizate de ARMA (Asociaţia Română pentru Măsurarea Audienţelor).

History a aderat la ARMA în februarie 2013 şi, începând cu această lună, a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România și difuzând publicitate de pe piața locală. Televiziunea History poate fi recepționată prin rețelele Digi, Romtelecom (DTH), UPC, iNES IPTV şi Orange TV.

History s-a lansat pentru prima dată în Marea Britanie în noiembrie 1995 și ajunge acum în peste 330 de milioane de locuinţe, din mai mult de 150 de ţări, cu conţinut tradus în peste 38 de limbi.

Televiziunea aparține A+E Networks UK®, un joint venture între A+E Networks® şi BSkyB, liderul de piaţă în distribuţia televiziunilor de entertainment şi include în portofoliu televiziuni tematice precum History, History HD, BIO, Crime & Investigation Network, Crime & Investigation Network HD şi H2®.

A+E Networks UK s-a lansat în noiembrie 1995, activează în 100 de ţări, din UK, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu şi ajunge în peste 71 de milioane de locuinţe, cu conţinut tradus în 18 limbi.