FacebookTwitterLinkedIn

Oana Petrescu, care a coordonat practica de Consultanță a firmei în ultimii cinci ani, se va dedica unei cariere antreprenoriale de consultanță și turnaround management.

Mă bucur că Dinu a acceptat sa preia conducerea practicii de consultanță a Deloitte”, a spus Oana Petrescu.

În cadrul, Deloitte Consultanță ea a început să dezvolte aria destinată firmelor de tehnologie, servicii financiar-bancare și due diligence comercial, precum și a continuat consultanța pentru companii în creștere accelerată, energie și sustenabilitate sau sector public.

Dinu Bumbăcea are o experiență de peste 24 de ani, din care 17 ani, la nivel de partener. Anterior, el a fost angajatla două companii rivale din Big4 – între 1993 și 2011, la PwC, iar între noiembrie 2011 și noiembrie 2017, la KPMG. Pe parcursul carierei sale, el a coordonat proiecte de consultanță în România, Republica Moldova, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Republica Cehă, Rusia, Uzbekistan și Kazahstan. Bumbăcea este specializat în servicii financiare, industria petrolieră, industria telecomunicațiilor, sectorul public, industria farmaceutică și fonduri de investiții.

Sunt onorat să mă alătur liderului global în Consultanță și doresc, totodată, să mulțumesc Oanei pentru că lasă în urmă o echipă experimentată și bine ancorată în piața de consultanță din România și un număr important de clienți care consideră Deloitte un partener de încredere pentru realizarea planurilor lor în România. La nivel personal sunt încântat să mă alătur unui grup de parteneri cu o reputație solidă în piață și cu un set de valori similare”, a spus Dinu Bumbăcea.

Cu o echipă de aproape 700 de angajați, Deloitte România este coordonată în prezent de 18 parteneri și 32 de directori.

Îi sunt recunoscător Oanei Petrescu pentru contribuția sa la construirea echipei și pentru transformarea pe care a imprimat-o practicii în vremuri dificile. În același timp, sunt deosebit de încântat să îi urez bun venit unui lider cu experiența, calitățile și reputația lui Dinu”, a menționat Alexandru Reff, Country Managing Partner al Deloitte România.