FacebookTwitterLinkedIn

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani

Sunt încântat că doi parteneri cu experiență internațională solidă se alătură echipei noastre. Am încredere că, atât John, cât și Steve, vor contribui la îndeplinirea obiectivului Deloitte de a avea un impact semnificativ, servind clienții cu distincție, oferind cariere de excepție angajaților noștri și având contribuție vizibilă în societate”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner al Deloitte România.

John Ploem (foto 1) s-a alăturat Deloitte România ca partener servicii fiscale și Chief Operations Officer (COO). Din poziția de COO, el supervizează serviciile interne ale companiei, în special dezvoltarea infrastructurii suport și coordonarea cu noile centre de tehnologie și servicii profesionale care deservesc rețeaua globală.

Pe lângă rolul de COO, va continua să fie partener servicii fiscale. Cu peste 25 de ani de experiență în impozitarea profiturilor la nivel internațional, Ploem a oferit consultanță într-un număr semnificativ de tranzacții și strategii de investiții. Înainte de a veni în România, el a lucrat în Cehia, după ce anterior a lucrat și a trăit în Belgia, unde a fost consultant fiscal înregistrat la Institutul Belgian al contabililor și consultanților fiscali. Ploem a deservit clienți din industrii variate, inclusiv telecomunicații, producție și investitori asiatici. Este vorbitor de olandeză, engleză, franceză și germană.

Steve Openshaw (foto 2) s-a alăturat Deloitte România în calitate de partener audit, după ce a activat mai mulți ani la biroul din Moscova. El are cunoștințe solide de IFRS și aplicabilitatea sa într-o serie de industrii, inclusiv bunuri de larg consum, industria prelucrătoare, imobiliare, energie și construcții. Openshaw a lucrat cu companii FTSE 250, în cadrul unor proiecte privind achiziții, majorări de capital sau circulare cu privire la investiția acționarilor. El a condus mai multe procese de due diligence și a lucrat cu mai multe companii în proiecte de tranziție la IFRS.

Pe lângă responsabilitățile sale de auditor, Steve a deținut mai multe roluri de management. Timp de trei ani, a coordonat procesul de evaluare în Comunitatea Statelor Independente (CIS), proces care măsoară calitatea auditurilor în linie cu cerințele de reglementare, standardele de internaționale și cele ale Deloitte. Este membru al Institute of Chartered Accountants in England and Wales (FCA).

Forbes CEE Forum 2017 – Leadership pentru următorii 100 de ani