FacebookTwitterLinkedIn

Seria, care oferă o privire în detaliu asupra celor mai terifiante crime care au fost comise pe pământ englezesc, va debuta cu un episod despre atacul terorist de la Manchester Arena din luna mai a acestui an.

Pe 22 mai 2017, la Manchester, ora locală 22:35, la scurt timp după terminarea concertului susținut pe Manchester Arena de cântăreața pop Ariana Grande, un britanic de origine libaneză detonează în foaierul arenei un dispozitiv explozibil artizanal.

Explozia a ucis 23 de persoane și a rănit mai mult de 500 de oameni, potrivit ultimelor date furnizate de poliţia locală.

Evenimentul tragic o sa fie analizat în cadrul seriei „Crime care au şocat Marea Britanie” prin prisma poveştilor celor implicaţi, fiecare episod dezvăluind evenimentele care au condus la comiterea unor asemenea atrocităţi, precum şi efectele devastatoare ale acestora.

Pentru a arăta un portret cât mai apropiat de realitate, „Crime care au şocat Marea Britanie”  va cuprinde reconstituri dramatice, declaraţii ale martorilor, interviuri ale poliţiştilor, filmări de arhivă şi mărturii ale victimelor şi familiilor implicate.

A+E Networks UK este un joint venture între A+E Networks şi Sky. Portofoliul său include televiziuni factuale și de divertisment, precum  HISTORY, Lifetime, Crime + Investigation, H2 și noua televiziune free-to-air BLAZE.

Citește: NU ARUNCAȚI CU PIETRE ÎN PRINT!