FacebookTwitterLinkedIn

Raluca s-a alăturat echipei Deloitte încă de pe băncile facultății, în urmă cu 15 ani. Începând din 2009, ea a preluat conducerea echipei Global Employer Services, formată din 20 de oameni și un portofoliu de clienți care contribuie semnificativ în businessul companiei, susțin reprezentanții Deloitte.

Admiterea Ralucăi în parteneriat este o mare satisfacție pentru întreaga practică de servicii fiscale și juridice și pentru mine personal, un admirator al contribuției ei profesionale și de leadership, chiar dincolo de zona sa de competență distinctivă. Raluca este un profesionist desăvârșit, care a construit una dintre cele mai performante echipe din Deloitte și din piață, fiind un exemplu de investire personală în beneficiul clienților și al colegilor. Am toată încrederea că Raluca va avea mult succes în noul rol și că va contribui semnificativ la impactul pe care ne propunem sa îl avem în activitățile clienților, în carierele colegilor și în societate”, a spus Alexandru Reff, Country Managing Partener al Deloitte România.

Raluca are experiență în consultanță fiscală în domeniul impozitării directe: revizuire și analiză a impozitului pe venit pentru venituri obținute de rezidenți sau persoane nerezidente din România și/ sau plătite de către entități locale și străine persoanelor fizice rezidente române. Printre principalii săi clienți se numără unele dintre cele mai mari grupuri care activează în industria de petrol si gaze, precum și companii din Uniunea Europeană care operează în domeniul energiei și resurselor.

Noul meu rol reprezintă o nouă provocare și o mare responsabilitate față de echipa din care fac parte. Sunt încântată  să fac parte dintr-o organizație care mi-a permis să îmi dezvolt continuu abilitățile, în care am crescut profesional și uman, și care mi-a dat șansa să cresc echipe și proiecte de succes”, a precizat Raluca Bontaș.

Ea este licențiată în management în cadrul Universității București.