FacebookTwitterLinkedIn

El și-a început cariera la Deloitte acum 20 de ani, imediat după ce și-a finalizat studiile, întâi ca intern, iar ulterior a făcut parte din echipa de consultanți fiscali, după care avocat, specializându-se în activități de fuziuni și achiziții, precum și imobiliare. Până în prezent, a avut mai multe poziții de conducere, inclusiv pe cea de partener coordonator al practicii de Servicii fiscale și juridice.

Reff îl înlocuiește pe Ahmed Hassan, care ocupa această poziție din 2011. Hassan a venit în România în anul 2000, ajungând să acumuleze peste 20 de experiență în consultanță financiară și audit. El va prelua noi responsabilități regionale în cadul Deloitte, în calitate de lider de risc pentru Europa Centrală și membru al Comitetului Executiv regional, dar biroul său va rămâne la București. În timpul mandatului său, veniturile Deloitte Românnia au crescut cu aproximativ 60%, de la 22 milioane de euro au depășit 35 de milioane de euro, anul trecut.

Conducerea Reff & Asociații va fi preluată de Andrei Burz-Pînzaru, partner și coordonator al practicii bancare și de piețe de capital al firmei, care s-a alăurat Deloitte în 2002, iar Alexandru Reff va continua să asiste clienții pe practicile de M&A și imobiliare.

Deloitte, al doilea jucător din Big4, după cifra de afaceri, are aproape 700 de angajați în România, dintre care 17 parteneri și 35 de directori. Compania și-a început activitatea în țara noastră acum 25 de ani, cu aproximativ 5 angajați, iar primul sediu a fost într-un apartament cu două camere din zona Unirii, din centrul Bucureștiului.