FacebookTwitterLinkedIn

Noua colecție reprezintă o îmbinare inovatoare a stilului tradițional cu influențe ale modei actuale, fiind adaptată unui tipar care se potrivește viitoarei mirese, propunând creații unice, pe comandă, în funcție de măsurile și tipul de siluetă al fiecărei cliente.

Colecția Viraggo 2021 cuprinde toate stilurile consacrate de rochii de mireasă, fiecare viitoare mireasa găsindu-și rochia preferata: rochii de mireasă sirenă, rochii de mireasă prințesă, rochii de mireasă simple a-line.

Designerul brandului românesc de rochii de mireasă și rochii de seară s-a preocupat în această colecție de imaginea deosebită a viitoarei mirese în cea mai importantă zi din viața sa, de materialele de înaltă calitate din care sunt realizate rochiile și de alegerea potrivită a broderiilor cu perle care decorează țesăturile și care sunt cusute manual pe fiecare piesă.

Colecția Viraggo 2021 cuprinde rochii deosebite prin simplitatea lor, care pun în valoare eleganța naturală a femeii. Noile rochii de mireasă includ o varietate de stiluri și croieli, începând de la umerii dezgoliți, decolteul adânc, spatele gol, aplicațiile de perle și paiete, până la mâneci din dantelă delicată, detaliile fiind cele care fac diferența, ca întotdeauna.

Broderiile, din dantelă prețioasă aplicată manual, aerul romantic al perlelor și detaliile vintage incluse în rochiile de mireasă Viraggo susțin unicitatea și reprezintă detalii clasice, dar extrem de feminine, mereu la modă.

Punem accent pe calitatea materialelor și ne simțim împliniți când vedem zâmbetul și fericirea de pe chipul viitoarelor mirese. Trăim emoțiile împreună, când vin la probe, le creăm o experiență unică și suntem atenți la fiecare detaliu și la fiecare dorință a acestora. Pasiunea pentru design și experiența acumulată reprezintă cheia succesului și secretul acestor creații minunate“, ne explică Ana Gherase, designerul brandului Viraggo.

În cadrul atelierului de croitorie Viraggo, miresele au parte de consiliere și sfaturi personalizate pentru a alege rochia de mireasă potrivită siluetei, fizionomiei și în special, personalității lor. Fiecare mireasă se va simți specială și unică în rochia de mireasa Viraggo, consilierii atelierului realizând modelul ideal de rochie, care să cuprindă atât detalii inspirate din noua colecție, cât și combinațiile dorite de fiecare femeie în parte. Clientele au opțiunea de a alege o piesă completă din colecție, dar pot în același timp să combine bustul unei rochii și partea de jos a alteia sau chiar să vină cu alte exemple de rochii de mireasă care vor fi realizate ulterior, pe comandă.

Despre Viraggo

Viraggo este un atelier de croitorie tip „Fashion Boutique” și realizează la comandă creații unice pe măsura fiecărei cliente. Conceput inițial un mic atelier de rochii de mireasă unicat, Viraggo s-a dezvoltat continuu, adăugând constant modele și colecții noi, oferta de produse realizate „in-house” îmbogățindu-se în fiecare an. Ca o noutate absolută pe piața din România, Viraggo a dezvoltat o întreagă gamă de ținute cu printuri unicat și imprimeuri extraordinare: costume de damă din satin de mătase, rochii și cămăși, corsete de damă tip crop-top, paltoane de damă din stofa imprimată.

Toate produsele Viraggo sunt disponibile online, pe www.viraggo.ro, sau în showroomul nostru situat în București, Str. Episcop Chesarie 8, Sector 4. Vă rugăm să ne contactați telefonic, la +40-723.165.641 sau pe email, la contact@viraggo.ro în vederea stabilirii unei vizite la sediul nostru.