FacebookTwitterLinkedIn

Tommy Hilfiger anunță lansarea colecției de toamnă 2020, TommyXLewis, aceasta fiind cea de-a cincea colaborare cu multiplul campion de Formula 1, Lewis Hamilton, care este ambasadorul global al brand-ului.
Realizată din denim 100% reciclat, bumbac organic și alte materiale post-consum reciclate, noua colecție subliniază o dată în plus devotamentul brandului Tommy Hilfiger pentru moda sustenabilă. În plus, colecția conține piese neutre din punct de vedere al genului, ilustrând cel de-al doilea principiu aflat la baza colaborării dintre cele două mari nume, Style for All, potrivit căruia stilul personal are forța de a elimina limitările legate de de sex, vârstă, etnie sau siluetă.
Colaborarea TommyXLewis reprezintă intersectarea creativă a două lumi: bogata moștenire a brand-ului fashion american și stilul contemporan streetwear abordat de Lewis Hamilton. Rezultatul este un streetstyle nou, fresh, reprezentativ la nivel global. Inspirată de arhiva complexă a brand-ului, noua colecție reinterpretează anumite piese emblematice ale casei folosind materiale durabile și siluete unisex care transmit un mesaj puternic, Create Unity, menit să îi determine pe fanii brandului să se unească pentru a susține cauzele în care cred.
Lewis Hamilton este primul pilot de culoare din Formula 1. Născut în Marea Britanie în 1985, a fost remarcat în cursele de karting de Ron Dennis, fondatorul companiei McLaren. A debutat în Formula 1 în 2007, reprezentând echipa McLaren Mercedes în Marele Premiu al Australiei, și a fost până acum de șase ori campion mondial.
În vârstă de 35 de ani, Lewis Hamilton pilotează în prezent pentru echipa Mercedes-AMG Petronas și deține recordul de pole position-uri, depășindu-i pe Ayrton Senna și Schumacher și fiind considerat cel mai bun pilot de F1 din istorie pe un singur tur de calificare. Ca și Senna, Hamilton nu are emoții în cursele pe ploaie – a câștigat până acum 11, recordul brazilianului fiind de 14. Specialiștii în Formula 1 estimează că nici recordul de 91 de victorii în această competiție, deținut de germanul Michael Schumacher, nu va rezista – Hamilton are deja 84.
Cea de-a cincea colaborare a noastră cu Lewis Hamilton continuă să promoveze cauzele care sunt cele mai importante pentru noi”, a spus Tommy Hilfiger. „Am găsit noi modalități de a promova sustenabilitatea rămânând în același timp fideli ADN-ului american clasic, mereu cool, specific brand-ului Tommy Hilfiger.”
Colecția TommyXLewis pentru toamna 2020 va fi disponibilă în toată lumea, în magazinele selecționate ale mărcii, începând cu luna octombrie 2020.