FacebookTwitterLinkedIn

Remarcându-se prin calitate cinematografică și anvergură, filmul lui Damian Chazelle transmite un sentiment profund de autenticitate.

Alegerea lui Brad Pitt pentru această campanie internațională înseamnă mai mult decât a lucra cu o personalitate recunoscută la nivel mondial – Pitt este un actor și producător renumit, un activist pe probleme de mediu, un colecționar de artă, pasionat de arhitectură și design.

Mai presus de toate, actorul reușește să-și păstreze o aură de mister, o modestie care este împărtășită de marca De’Longhi, o companie care nu și-a uitat niciodată rădăcinile și acționează cu o pasiune tipic italiană pentru armonie și eleganță.

„De’Longhi a înregistrat o creștere extraordinară în ultimii ani, iar producția de espressoare pentru acasă a avut un rol central în această creștere”, spune Massimo Garavaglia, CEO al companiei. „Brad Pitt este ambasadorul perfect pentru a spune lumii povestea De’Longhi – el reprezintă chintesența spiritului De’Longhi: puternic și cunoscut la nivel internațional, dar, în același timp, sofisticat și elegant.”

Cei care vor urmări spotul vor pătrunde într-o zi obișnuită din viața lui Brad Pitt. De la cumpărarea cafelei boabe dimineața, la călătoria pe motocicletă în jurul Los Angeles-ului și oprirea pentru a alimenta în benzinărie, aceste scene reprezintă anticiparea unui moment pe care cu toții îl așteptăm cu nerăbdare: acela în care ajungem acasă și, în sfârșit, ne relaxăm cu o cafea sau un cappuccino delicios.

Alături de actor și de regizor, spotul se mândrește cu talentul altor doi câștigători de premii Oscar, operatorul cinematografic Linus Sandgren și compozitorul Justin Hurwitz, ambii făcând parte din ”echipa de vis” care a creat musicalul „La La Land”.

De’Longhi este o marcă italienească de tradiție, înființată în urmă cu peste 100 de ani, ale cărei succes și evoluție se bazează pe valori antreprenoriale solide. De’Longhi este numărul 1 în lume în espressoare pentru uz casnic. Sub această marcă, Grupul produce și alte categorii de electrocasnice mici dedicate confortului, curățeniei și bucătăriei.