FacebookTwitterLinkedIn

Jeff Bezos și iubita sa, prezentatoarea TV Lauren Sánchez, au achiziționat cu 78 de milioane de dolari o proprietate de 14 acri (peste 56.000 de metri pătrați) pe insula Maui din Hawaii, scrie Pacific Business News, care dezvăluie că fondatorul Amazon ar fi cumpărat de fapt compania care deține terenul. În orice caz, dacă suma plătită de Bezos este cea vehiculată, atunci este un record pentru piața imobiliară din Maui.

Dacă Bezos își dorea intimitate, atunci are din belșug: noua sa proprietate, denumită La Perouse Bay, are în vecinătate un parc național și câmpii brăzdate de lavă. Reședința se află la aproape 15 kilometri sud de Kihei, al doilea oraș important de pe Maui, și în extremitatea opusă față de Kahului, cea mai mare așezare de pe insulă.

La Perouse Bay este unică întrucât conține șapte parcele învecinate, fapt care îi permite lui Bezos să se bucure de propria plajă cu nisip alb. Fostul proprietar este americanul Doug Schatz, care a făcut avere în Colorado din afaceri cu energie. Schatz a cumpărat La Perouse în 1998, pentru 4,2 milioane de dolari, și, în decursul timpului, a investit sume mari în amenajare.

Vila principală are o suprafață utilă de 420 de metri pătrați. Pe lângă ea mai există o casă de oaspeți de 140 metri pătrați și câteva anexe. Toate clădirile de pe proprietate au un singur nivel. O piscină perfect circulară, de 65 de metri pătrați și o terasă cu bucătărie exterioară sunt o invitație la relaxare în grădina bogată în plante exotice și străjuită de numeroși palmieri uriași.

Potrivit tabloidelor, Jeff Bezos și Lauren Sánchez sunt împreună din vara lui 2018. Câțiva membri ai echipei executive de la Amazon au remarcat atunci că Bezos devenise subit interesat de elicoptere, un mijloc de transport pe care pînă nu demult îl detesta, dar pe care, mai nou, îl folosea frecvent. Lauren Sánchez are brevet de pilot de și este fondatoarea companiei Black Ops Aviaiton, care asigură transport rapid cu elicoptere private.

Pe 9 ianuarie 2019, la câteva ore după anunțul divorțului de MacKenzie pe Twitter, Bezos a prezentat-o lumii pe noua sa iubită, Lauren Sánchez.

Ca și Bezos, aceasta tocmai inițiase divorțul de Patrick Whitesell, agent al vedetelor de la Hollywood, cu care era căsătorită din 2005 și cu care are doi copii. Sánchez mai are un băiat de 20 de ani din relația cu fotbalistul Tony Gonzalez.  La rândul său, Bezos a fost căsătorit 25 de ani cu MacKenzie, cu care are patru copii.

În vârstă de 51 de ani, Lauren Sánchez are o carieră interesantă ca actriță: în toate filmele sau producțiile de televiziune în care a apărut joacă rol de reporter sau de prezentator TV. Este postura în care o regăsim în Fight Club, The Day After Tomorrow, We Bought A Zoo sau Ted 2, dar și în serialul Days of Our Lives.

Foto profimediaimages.ro