Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Mariana Durleșteanu – Locul 7 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Cu peste două decenii de experiență în domeniul financiar, Mariana Durleșteanu este vicepreşedinte management financiar și al riscului KMG International (fostul Grup Rompetrol), companie cu o prezență în 11 țări.
075 women 07 Mariana Durlesteanu

Asigură conducerea strategică a tuturor activităților financiare la nivelul Grupului KMG International, prin stabilirea unor indicatori de perfomanță financiară a companiilor membre, stabilește și implementează strategia de risk management a grupului: strategic, operațional, financiar (hedging), juridic și este responsabilă pentru crearea unor mecanisme integrate de prevenire, monitorizare și mitigare a riscurilor la nivelul grupului.

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Grupul deținut de compania națională de petrol și gaze din Kazahstan (KazMunayGas) a atins anul trecut indicatori operaționali și financiari record. Experiența Marianei Durleșteanu nu se limitează numai la sectorul privat.

A deținut diferite funcții publice pentru o perioadă de aproximativ șapte ani, fiind ministru de Finanțe în Republica Moldova, ambasador al Republicii Moldova în Marea Britanie și Senior Banker în cadrul Băncii Europene de Reconstrucție și Dezvoltare pentru partea de vest a regiunii Balcanilor, Belarus, Moldova și Turcia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii