Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Dana Dima Demetrian – Locul 6 în Top 50 cele mai influente, ediția 2019

Dana Dima Demetrian este unul dintre cei mai longevivi specialiști din domeniul bancar din România, cu o experiență de peste 20 de ani.
074 women 06 Dana Dima Demetrian

 

După ce a absolvit studiile Facultății de Calculatoare din cadrul Universității Politehnice din București în 1996, un an mai târziu și-a început cariera ca specialist IT în cadrul subsidiarei locale a BRD Groupe Société Générale. A continuat ca analist programator (1999-2001), apoi a fost Project Manager în Reorganizarea și Modernizarea Rețelei Retail a aceleiași bănci (2001-2003).

Vezi aici lista completa a celor mai influente femei din România

Dana Dima Demetrian a mai fost Director Carduri, Director Produse Retail & Managementul Serviciilor și Director Rețea Retail, poziții deținute până în 2011. Între 2012-2013 a condus propria firmă de consultanță financiară, Alutus Consulting, iar din 2013 a fost numită Director Rețea Retail în cadrul Băncii Comerciale Române (BCR), a doua cea mai mare bancă locală după active în 2018, cu 71,5 miliarde de lei. Din 2015, ea ocupă poziția de Vicepreşedinte Retail & Private Banking.

Este implicată și în conducerea altor companii deținute de Erste, printre care BCR Payments Services, BCR Asigurări de Viață VIG, BCR Pensii și Good Bee Credit IFN. De asemenea, și-a completat studiile cu un MBA în cadrul „Conservatoire National des Arts et Métiers”, Paris.

„Valorile și principiile care m-au ghidat în carieră sunt dorința de a construi, adăugând energie pozitivă lucrurilor pe care le fac. Este important să crezi în tine și în oamenii din jurul tău.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii