Cautare
, Contributor

Bijuterii |
|

Un inel cu 7801 diamante a intrat în Cartea Recordurilor

Atunci când vorbim de inele și bijuterii de înaltă clasă, gândul ne duce, cel mai adesea, la valoarea diamantelor care intră în compoziția acestora și la măiestria execuției. În cazul inelului de față, ceea ce iese în evidență este numărul incredibil de diamante care formează bijuteria: nu mai puțin de 7801 pietre prețioase, montate în formă de floare.
Guinness-ring

Această performanță remarcabilă a fost realizată de Kotti Srikanth, un bijutier din India. Sursa de inspirație pentru această superbă bijuterie a fost o floare extrem de rară din zona respectivă, Brahma Kamalam, cunoscută și sub denumirea de Regina Nopții, o plantă considerată a avea proprietăți terapeutice.
Acum doi ani, Srikanth a schițat pentru prima oară conceptul inelului și, după mai multe luni de lucru, a ajuns la forma dorită. Meșteșugarului i-au trebuit numai puțin de 11 luni de muncă asiduă pentru a realiza incredibila operă de artă. Bijuteria este complexă și are nu mai puțin de șase straturi diferite, fiecare dintre ele având numeroase petale cu sute de diamante.
Kotti Srikanth și-a botezat creația The Divine – 7801 Brahma Vajra Kamalam, iar recordul său a fost omologat de Guinness World Record drept inelul cu cele mai multe diamante montate într-un singur set.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii