FacebookTwitterLinkedIn

Grupul Edenred anunță astăzi lansarea unui centru de inovație digitală în România. Edenred Digital Center (EDC) va fi un hub internațional al grupului, pentru inovație și proiecte strategice în IT. Până acum au fost deja angajați 20 de oameni, urmând ca până la sfârșitul acestui an să se mai alăture încă alți 50 de angajați. În total, până în 2020 în hubul de la București își vor desfășura activitatea 200 de IT-iști, care vor dezvolta platforme globale și soluții pentru subsidiarele Edenred din toată lumea.

Programele din cadrul Centrului Digital Edenred nu vor fi  limitate la dezvoltare și execuție. Centrul va lucra pe proiecte cum ar fi Aplicațiile Mobile pentru zeci de milioane de utilizatori din întreaga lume, construind o aplicație mobilă globală “best in class” pentru plăți digitale.

De ce România?

Reprezentanții companiei spun că au ales România prin prisma faptului că țara furnizează foarte mulți specialiști de top în domeniul IT, crescând astfel constant potențialul de dezvoltare în acest sector.

“Edenred speră să atragă cele mai bune și mai strălucite minți din IT din București! Vrem să dezvoltăm Edenred Digital Center la sute de roluri IT în următorii ani. Avem deja aproape 20 de angajați în cadrul Centrului și intenționăm să avem 200 de angajați până la sfârșitul anului 2020. Angajatii Edenred Digital Center vor avea expunere la culturi și echipe globale și vor lucra cu cele mai noi tehnologii. Va fi o oportunitate de carieră excepțională  pentru oamenii care au digitalul în sânge”, spune Dave Ubachs, Edenred Group Chief Information Officer.

Edenred Digital Center derulează în prezent recrutări pentru 50 de roluri cum ar fi Mobile Tech Leads, Senior și junior developers, Build Release Managers, Project Managers, Cloud Leaders și Infrastructure Security Engineers.

“Edenred are o prezență puternică în România, din 1998, astfel încât resursele excepționale de talente umane în IT din țara noastră sunt bine cunoscute în Grup. Acesta a fost unul dintre motivele principale pentru decizia de a crea aici centrul de inovație digitală. În plus, Edenred România este recunoscut ca angajator excelent, câștigător al mai multor premii “Best Employer”. Edenred Romania a fost în mod constant una dintre cele mai performante subsidiare din rețeaua de 46 de țări a Grupului. Pe piața locală, suntem în avangarda digitalizării  și am ridicat mereu standardele în business și inovație. Grupul Edenred crede cu convingere în pasiunea pentru  excelență și în capacitatea de a genera inovație în România”, spune Dana Sîntejudean, General Manager Edenred România & Moldova.

Grupul Edenred conectează 830.000 de clienți corporații, 47 de milioane de utilizatori-angajați și 1.7 milioane de comercianți parteneri din 45 de țări. Datorită platformei sale globale de tehnologie, Grupul a gestionat 2,5 miliarde de tranzacții în 2018, realizate în principal prin intermediul aplicațiilor mobile, platformelor online și cardurilor, reprezentând peste 28 de miliarde de euro în volum de afaceri.