FacebookTwitterLinkedIn

Anul trecut compania a înregistrat venituri de 350.000 de euro, marcând o dublare față de 2011.

„Suntem încrezători că vom depăși în acest an 600.000 de euro ca cifră de afaceri. Anul trecut l-am încheiat cu o dublare a veniturilor, iar perspectivele pe 2013 sunt de foarte bun augur. Mizăm pe noi implementări ale platformei noastre vedetă Entersoft Business Suite, dar și pe numărul tot mai mare de clienți care solicită Entersoft Mobile, suita de aplicații de business ce oferă posibilitatea managementului dar și echipelor de vânzări să sporească productivitatea prin accesarea oricând și de oriunde a informațiilor companiei”, explică Cristi Cozic, country manager Entersoft România.

Compania a adăugat în portofoliul,  în 2012, clienți precumȘ JTI Romania, Grupul Editorial Litera, APT Resources & Services, Heveco, Mondo Holding Concept. Tot în 2012 au fost derulate proiecte de extindere a soluțiilor de business la clienți existenți printre care Calivita, Universal Online Promotion (Elefant.ro).

„Pentru acest an avem în vedere extinderea rețelei de parteneri în București și mai ales în orașele mari din țară, dezvoltarea echipei interne atât ca număr cât și prin obținerea de certificări noi”, adaugă directorul companiei.

De la începutul acestui an, compania și-a mărit echipa cu 4 consultanți de business, urmând ca în perioada următoare să fie deschise încă 5 posturi de consultanți.