FacebookTwitterLinkedIn

Recrutarea se va face odată cu participarea la târgul Angajatori de Top, din 12-13 aprilie, şi este destinat studenţilor din anii terminali din cadrul facultăţilor cu profil IT din Capitală.

„Pentru acest program căutăm în București 10 tineri pasionaţi de IT, care vor avea ocazia să se familiarizeze cu mediul de lucru dintr-o companie de IT,  beneficiind de traininguri pe toată perioada programului de internship”, a spus Alexandra Covaci, Head of Talent Management and Recruitment pentru sediul Endava din București. În acest an, la nivel naţional, Endava oferă internship-uri și posibilități de angajare pentru mai mult de 100 de studenţi şi absolvenţi IT în sediile sale din Bucureşti, Cluj-Napoca şi Iaşi.

Prin programul de angajare dedicat absolvenţilor, la începutul lunii martie, Endava a recrutat în Capitală 8 tineri, selectaţi în urma a 50 de interviuri de angajare şi analizei a peste 250 de aplicaţii primite.

Mai mult, joi, va fi organizat la sediul Endava din Bucureşti, evenimentul Open Day for Students care se adresează şi absolvenţilor dornici de a obţine un loc de muncă în domeniul dezvoltării sau testării software. Cu ocazia evenimentului, studenţii se pot familiariza cu mediul de lucru din companie, pot afla despre proiectele şi tehnologiile din cadrul Endava, precum şi detalii despre programele de internship şi cele de graduates derulate de companie pe plan local.

„Evenimentele de tip Open Day oferă studenţilor şi absolvenţilor posibilitatea să identifice tehnologia şi mediul de lucru care li se potriveşte cel mai bine, aceştia având ocazia să interacţioneze direct cu liderii din echipa noastră tehnică, să discute cu ei despre proiectele şi tehnologiile pe care lucrează”, a mai precizat Alexandra Covaci.

În plus faţă de poziţiile deschise pentru studenţi şi absolvenţi, Endava oferă în continuare oportunităţi de carieră pentru profesionştii IT cu experienţă.