FacebookTwitterLinkedIn

Pretty Woman. Acel zâmbet care a explodat pe marile ecrane în urmă cu 31 de ani și care, deși opusul Mona Lisei, este, probabil, la fel de celebru. Un zâmbet care vorbește despre fericire, despre liniște interioară, despre exuberanță, o persoană care este bine cu sine. O femeie frumoasă, dar mai ales expresivă, o femeie trecută de 50 de ani, dar care nu pare modificată chirurgical, o femeie care a făcut multe, a trecut prin multe și a știut să păstreze tăcerea și demnitatea. Ne bucurăm să vă prezentăm, în exclusivitate pentru România, un material cu „acel zâmbet”. Julia Roberts, pentru Chopard. Happy.

O femeie frumoasă, dar mai ales expresivă, o femeie trecută de 50 de ani, dar care nu pare modificată chirurgical, o femeie care a făcut multe, a trecut prin multe și a știut să păstreze tăcerea și demnitatea. Ne bucurăm să vă prezentăm, în exclusivitate pentru România, un material cu „acel zâmbet”. Julia Roberts, pentru Chopard. Happy.

Ceva ce te face fericită instantaneu?
Răsăritul. Care chiar se întâmplă să fie instantaneu…

Un film care te face fericită?
„Poveste din Philadelphia” este un film care mă face fericită – fie că mă uit sau doar mă gândesc la el.

Care sunt secretele tale pentru fericire?
1 – Fii bun cu ceilalți;

2 – Asigură-te că ai în jurul tău oameni calzi, iubitori, empatici;

3 – Săruturile, urmate îndeaproape de dans.

Care sunt calitățile pe care le apreciezi cel mai mult la o femeie?
Profunzime, expresivitate emoțională și o reală tărie de caracter.

Care este cea mai mare extravaganță a ta?
Călătoriile.

Ce te face să râzi?
Inteligența; nu atât lucrurile amuzante, cât mai ales lucrurile inteligente: o legătură profundă cu umorul.

Ce anume îți inspiră diamantele care dansează?
Probabil ideea că urmează să se întâmple ceva!

Ce trăiri îți inspiră ceasul tău, Happy Sport?
E o senzație aparte să ai un ceas și, de fiecare dată când îl privești, să vezi toate aceste diamante strălucitoare care se mișcă în toate părțile; este minunat, un lucru cu adevărat plăcut.

Ce mai înseamnă astăzi să fii o femeie cu spirit liber?
Să te simți confortabil cu convingerile tale și să împărtășești aceste convingeri cu cei din jur. Nu toate femeile se bucură de aceste libertăți, iar eu, una, sunt extrem de recunoscătoare pentru faptul că mă pot bucura de ele.

Cât de important este pentru tine luxul responsabil?
Aș spune că ideea de lux responsabil este un aspect căruia nu suficiente branduri îi acordă atenția cuvenită. Ceea ce este remarcabil la o Casă precum Chopard este faptul că a fost prima care a dat dovadă de conștiință, deschizând drumul și oferind un exemplu pe care să îl urmeze și alte branduri.

Ce este atât de special la Chopard?
Chopard reprezintă acea idee atemporală a eleganței, strălucirii și feminității. La un moment dat, îți spui: „Când o să cresc mare, vreau să mă distrez de minune, vreau să port ceasuri și cercei de la Chopard”… Și iată-mă acum, sunt adult în toată firea!

Care este mottoul tău?
„Nu există altă cale de a ieși dintr-o criză decât traversând-o.” Este mottoul pe care mi-l repet cel mai des.

Care este starea ta de spirit în prezent?
În momentul de față sunt cu adevărat fericită; a fost o zi atât de frumoasă și am trăit un sentiment minunat de apropiere, pe care chiar nu-l anticipasem pentru azi. Prin urmare, sunt extrem de fericită.