Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

News |
|

Explozie puternică în Teheran, lângă sediul central al radioului şi televiziunii naţionale

O clădire de lângă sediul central al radioului şi televiziunii naţionale din Teheran, capitala Iranului, a explodat vineri seară. Explozia s-a produs la câteva ore după ce ţara a fost lovită de un mare atac cibernetic.  
Azerbaijan Caspian Sea Fire

Explozia a avut loc vineri seară, într-un parc de lângă compania de radiodifuziune de stat. Oficialii din Teheran au anunțat că nu există victime, însă nu se cunoaște natura incidentului.

Explozia unui obiect neidentificat a avut loc în interiorul Parcului Mellat. „A existat o singură explozie”, a declarat Hamidreza Goudarzi, şeful adjunct al securităţii pentru provincia Teheran, într-o declaraţie adresată Agenţiei de Ştiri Tasnim.

Goudarzi a adăugat că anchetatorii au examinat detaliile de la fața locului pentru a stabili dacă a fost un atac, ori doar un accident.

Anterior exploziei, vineri seară, serviciile feroviare din Iran au fost întârziate din cauza unui atac cibernetic. Programul trenurilor a fost afectat, iar călătorii au primit o informare cu un număr de telefon la care ar putea suna pentru a clarifica situația. În realitate, atacatorii au divulgat numărul de telefon al biroului liderului suprem, ayatollahul Ali Khamenei, drept număr pentru obţinerea de informaţii, relatează media de stat din Iran, citată de Reuters.

“Mari întârzieri din cauza atacurilor cibernetice”, se menţiona într-un alt anunţ de pe tabelele electronice din gări, scrie Fars.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii