FacebookTwitterLinkedIn

Pentru clienții din Polonia, MediSky va furniza trei tipuri de pachete de asigurare medicală reasigurate de LAMP Insurance, ce garantează o acoperire a costurilor medicale între 500.000 de euro și 2,5 milioane de euro.

Această inițiativă strategică este extrem de importantă pentru MediHelp International. Piața asigurărilor de sănătate din Polonia este mai deschisă către produsele noastre, iar legislația susține dezvoltarea acestei industrii. Astfel, anticipăm o evoluție rapidă, în următorii ani”, a declarat Zahal Levy (foto), președintele MediHelp și MediSky International.

Într-o primă etapă, biroul comercial din Polonia, condus de Anna Jęczmyk, în calitate de CEO, se va concentra pe dezvoltarea afacerii, vânzări directe și consolidarea relației cu brokerii, iar procesarea daunelor, reînnoirea polițelor de asigurare și informarea clienților vor fi gestionate de biroul de customer care din România.

Planurile noastre pentru piața din Polonia includ acoperirea costurilor medicale la nivel internațional și estimăm vânzări de aproximativ 5 milioane de euro, în următorii cinci ani. Strategia noastră se descrie prin «servicii medicale de top la prețuri accesibile», astfel că planurile noastre de asigurare au cele mai competitive prețuri de pe piață”, adaugă Zahal Levy.

Planurile de asigurare medicală MediSky, disponibile pentru clienții polonezi, includ acoperire pentru îngrijire medicală cu spitalizare sau în ambulatoriu, asistență maternală, tratament pentru cancer și transplant, evacuare aeriană, acces în orice clinică din lume și servicii medicale de urgență.

Planurile de asigurare medicală internațională MediHelp International, înființată în anul 1999, se aplică într-o rețea de peste 425.000 de clinici medicale din lume, cuprinzând servicii medicale (de la intervenții chirurgicale complexe, spitalizare până la tratament dentar) și opțiuni de acoperire internațională de până la 3 milioane de euro.