FacebookTwitterLinkedIn

Florin Bâlcan s-a alăturat companiei în aprilie 2015 ca Director Regional de Risc pentru România şi Ungaria. Cu o experiență anterioară de peste 17 ani, acumulată în cadrul unor respectate companii multinaționale din domeniul financiar-bancar, Bâlcan a ocupat diverse funcții de conducere în Citibank România, Citibank Cehia și PwC.

Florin Bâlcan îl înlocuieşte pe Viktor Boczán, care a condus afacerea din România în ultimii 4 ani şi jumătate și care va prelua funcția de director general al businessului IPF din Cehia. Sub managementul lui Viktor Boczán, compania a depășit 350.000 de clienți activi în România și a devenit unul dintre cei mai mari angajatori britanici din țara noastră.

BĂNCILE CARE AU INVESTITIT ÎN PUBLICITATE TV – TRIMESTRUL I 2019

Florin Bâlcan, noul director general al Provident Financial România: „Sunt onorat să preiau conducerea Provident România într-un moment atât de important în dezvoltarea noastră. Vrem să păstrăm tradiția și experiența care ne definesc și, în același timp, să folosim tehnologia și inovația pentru a îmbunătăți experiența pe care o oferim clienților noștri și mulțumită cărora suntem cine suntem astăzi. Misiunea noastră rămâne aceeași: să susținem incluziunea financiară prin crearea unui istoric de creditare și să oferim cu responsabilitate oamenilor din toate păturile sociale acces la o formă de finanțare flexibilă și transparentă”.

În cei 13 ani de prezență pe piața din România, Provident a deservit peste 1 milion de clienți, valoarea împrumuturilor emise depășind 1 miliard de euro.

CUM S-A ÎMPĂRȚIT PIAȚA DE PUBLICITATE TV – TRIMESTRUL I 2019

La începutul acestei luni, Provident a anunțat extinderea la nivel național a parteneriatului său strategic cu Metropolitan Life, prin care le oferă clienților săi posibilitatea de a achiziționa, pentru toate contractele noi, și o asigurare opțională de viață. În plus, în următorul an, compania are în vedere lansarea unui produs de creditare complet digital, pe baza experienței și know-how-ului diviziei digitale a grupului IFP, care deservește în acest moment aproape 300.000 de clienți în 8 țări pe 3 continente.