FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, publicul a ales cele mai promiţătoare start-up-uri şi aplicaţii, dar şi cei mai apreciaţi investitori şi fondatori din România. Pe parcursul acestor săptămâni, au fost primite 1489 de nominalizări la cele 7 categorii de concurs şi 8569 de voturi.

Mavenhut, un proiect fondat de trei tineri români (Cristi Badea, Elvis Apostol și Bobby Voicu), creatorul Solitaire Arena, primul joc de Solitaire pe care îl poți juca împotriva unui adversar, și-a adjudecat trei dintre cele șapte premii ale concursului: start-up-ul anului, cea mai bună aplicaţie web și cel mai bun (co)-fondator – Bobby Voicu. Mavenhut a primit deja o finanțare de 500.000 de euro în cadrul ediției de anul trecut a HowToWeb.

Aflați mai multe despre tânărul român care lucrează pentru Evernote.

Celelalte premii au fost câștigate de zonga.ro (cel mai bun design și cea mai bună experiență a utilizatorului), slickflick.com (cea mai bună aplicaţie mobilă) și Adrian Gheară (cel mai bun investitor)

Câştigătorii vor primi bilete la TNW Conference Europe 2013 care va avea loc în Amsterdam pe 25 şi 26 aprilie.

Vedeți aici care sunt tinerii cu care ne mândrim.

TNW Startup Awards celebrează antreprenoriatul în hub-urile tehnologice ale Europei. În fiecare ţară vor fi înmânate 7 premii la evenimentele care vor avea loc în Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucureşti, Varşovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul şi Copenhaga. Categoriile de concurs sunt: start-up-ul anului, cel mai bun (co-)fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobilă, cea mai bună experienţă a utilizatorului, cel mai bun desing şi cel mai bun investitor.

TheNextWeb.com este sursa globală de ştiri despre tehnologie, business şi cultura. De la lansarea sa din ianuarie 2008 şi până astăzi, site-ul a ajuns la un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din întreaga lume. Conferinţa The Next Web este a doua cea mai mare conferinţă despre internet din Europa şi are loc în luna aprilie a fiecărui an în Amsterdam, Olanda.

Citiți în următoarele numere ale Forbes România poveștile celor mai talentați tineri români sub 30 de ani.