FacebookTwitterLinkedIn
Gala “30 sub 30”, care a avut loc pe 24 martie la Hotel Epoque, a onorat curajul, inovația, excelența și inițiativa și a premiat cele mai impresionante evoluții ale membrilor generațiilor anterioare și cei mai mari susținători ai mediului antreprenorial din România.
Vladimir Oane, membru al generației “30 sub 30” din 2012, a primit un premiu de excelență pentru evoluția uberVU, start-up-ul pe care l-a fondat și care a culminat cu un exit la începutul acestui an. A doua diplomă de excelență a fost primită de Cătălin Dobre, un alt membru al generației din 2012, Executive Creative Director-ul al McCann București, pentru întreaga sa evoluție profesională.
Membra generației “30 sub 30” din 2013, Alexandra Dăriescu, este și prima pianistă din România care a concertat la Royal Albert Hall. Pentru rezultatele sale spectaculoase din domeniul muzical, Alexandra a primit o diplomă de excelență “30 sub 30”.
Ionuț Budișteanu, cel de-al patrulea membru “30 sub 30” premiat în cadrul Galei, a fost nominalizat de presa britanică în rândul celor mai influenți tineri din întreaga lume.
Victor Popescu, fondatorul Gameleon și membru al generației “30 sub 30” din 2013, a primit o diplomă de excelență pentru succesul avut în cadrul numeroaselor evenimente de pitching la care a participat, inclusiv  Intel Global Challenge.
Cristi Badea, co-fondatorul MavenHut și membru al aceleiași generații “30 sub 30”, a fost premiat pentru succesul jocului pe care l-a creat, Solitaire Arena, care este în prezent jucat de milioane de oameni.
Pentru susținerea evoluției mediului antreprenorial din România, în cadrul Galei “30 sub 30” au fost premiate și cele mai active Hub-uri din București. Impact Hub a primit o diplomă de excelență pentru crearea unui spațiu de lucru pentru micii antreprenori, freelanceri și corporatiști. Premiul a fost ridicat de Oana Păun, co-fondatoarea Impact Hub. TechHub a fost premiat pentru susținerea evoluției start-up-urilor românești din tehnologie printr-o gamă variată de programe și evenimente. Premiul a fost ridicat de Daniel Dragomir, co-fondatorul și CEO-ul TechHub.
Gala “30 sub 30” s-a bucurat și de prezența principalilor susținători ai mediului antreprenorial românesc. Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela Szabo, a vorbit în deschiderea evenimentului. Făcând o paralelă cu experiența sa de sportiv profesionist, Gabriela Szabo a subliniat că performanțele din orice domeniu pot fi obținute doar cu foarte multă muncă.
Ceilalți invitați au fost Peter Barta, CEO-ul Fundației Post-Privatizare, un susținător al educației de business și investitorul Traderion, Dan Boabeș, fondatorul și CEO-ul SimPlus și investitorul Concept Apps, și Adrian Cioroianu, Business Development Manager în cadrul Intel Corporation și susținător al programelor de dezvoltare a mediului educațional.
Evenimentul a marcat și lansarea ediției din 2014 a listei “30 sub 30”.
Gala “30 sub 30” a fost realizată cu susținerea Romtelecom, Cosmote, Lufthansa, Midocar și Chivas.
Promovarea generației “30 sub 30” a fost realizată în parteneriat cu asociațiile VIP, Business Club, Econosofia, International Affairs, Leadership Development, ASPSE, AIESEC București, AIESEC România.