FacebookTwitterLinkedIn

Câştigătorii vor fi desemnaţi de către public, acesta având posibilitatea de a vota online la http://thenextweb.com/startupawards/romania

În urmă cu patru săptămâni, The Next Web şi Geekcelerator au anunţat organizarea Romanian Startup Awards, competiţie ce îşi propune să descopere cele mai importante start-up-uri de pe scena tehnologiei româneşti. De la lansarea competiţiei au fost trimise 1400 de nominalizări la cele 7 categorii de concurs, iar juriul The Next Web a selectat 35 de finalişti, după cum urmează:

•              Start-up-ul anului: Tjobs.ro, Goodmomming.com, Mavenhut.com, Appscend.com, Zonga.ro

•              Cel mai bun (co-)fondator: Sergiu Biriş (Zonga.ro), Sebastian Văduva (Appscend), Bobby Voicu (Mavenhut), Alex Negrea (DocTrackr), Bogdan Mănoiu (i-Rewind)

•              Cea mai bună aplicaţie web: 123contactform.com, Solitaire Arena, 5minutes.to, keenskim.com, zonga.ro

•              Cea mai bună aplicaţie mobilă: Goodmomming.com, Appscend.com, i-rewind.com, clevertaxi.com, slickflick.com

•              Cel mai bun design: 5minutes.to, realcolors.makan-studios.com, zonga.ro, zyway.com, goodmomming.com

•              Cea mai bună experienţă a utilizatorului: i-rewind.com, keenskim.com, zonga.ro, erepublik.com, clevertaxi.com

•              Cel mai bun investitor: Andrei Pitiş, Adrian Gheară, Andreas Cser, Vlad Stan, Victor Anastasiu

Câştigătorii Romanian Startup Awards sunt aleşi de către public. Vă puteți susţine favoriţii votând online la http://thenextweb.com/startupawards/romania până luni, 4 februarie, ora 14:00. Rezultatele vor fi comunicate online, iar câştigătorii la fiecare categorie de concurs vor primi un bilet la conferinţa The Next Web care va avea loc în luna aprilie în Amsterdam.

Marţi, 5 februarie, începand cu ora 20:00, la Mojo (Str. Gabroveni nr. 14) va avea loc o întâlnire a comunităţii tech în Bucureşti. Co-Fondatorul The Next Web Patrick De Laive va fi acolo pentru a cunoaşte unii dintre cei mai importanţi actori de pe scena tehnologiei româneşti.

TNW Startup Awards celebrează antreprenoriatul în hub-urile tehnologice ale Europei. În fiecare ţară vor fi înmânate 7 premii la evenimentele care vor avea loc în Berlin, Londra, Dublin, Paris, Barcelona, Bucureşti, Varşovia, Amsterdam, Kiev, Moscova, Istanbul şi Copenhaga. Categoriile de concurs sunt: start-up-ul anului, cel mai bun (co-)fondator, cea mai bună aplicaţie web, cea mai bună aplicaţie mobile, cea mai bună experienţă a utilizatorului, cel mai bun desing şi cel mai bun investitor. Câştigătorii TNW Startup Awards sunt aleşi prin vot de către public.

TheNextWeb.com este sursa globală de ştiri despre tehnologie, business şi cultura. De la lansarea sa din ianuarie 2008 şi până astăzi, site-ul a ajuns la un trafic lunar de 6 milioane de vizitatori din întreaga lume şi se mândreşte cu audienţa sa internaţională.

Conferinţa The Next Web este a doua cea mai mare conferinţă despre internet din Europa şi are loc în luna aprilie a fiecărui an în Amsterdam, Olanda.