FacebookTwitterLinkedIn

Sharp, al patrulea mare producător de televizoare din lume, lansează pe piață produse avangardiste care îmbină tehnologii specifice mai ales în cazul televizoarelor cu LED cu ecrane mari si foarte mari, cum ar fi cel mai mai mare televizor LED din lume, disponibil comercial sau televizorul Ultra HD cu ecran mare care constituie următoarea generaţie de afişaj de înaltă definiţie.

”De la uluitoarele produse Ultra HD, la televizoare cu ecran de dimensiuni mari, produsele pe care le creăm pentru anul 2013 vor schimba experienta pe care oamenii o au in fata unui televizor, oferindu-le o imagine perfect clară, accesibilitate extrem de mare şi posibilitatea ca televizorul să îşi facă loc în centrul tuturor activităţilor multimedia din casă”, declară Alberico Lissoni, Vice-Preşedinte al departamentului Electronice de Consum din cadrul Sharp Electronics Europe

Astfel, în acest an Sharp va lansa noua gamă de televizoare AQUOS LED cu peste 12 modele, cu dimensiuni de 50, 60, 70, 80 şi chiar 90 de inchi. Noua gamă Sharp este alegerea perfectă pentru clienţii care caută manevrabilitate și control integral prin dispozitive portabile precum smartphone-urile şi tabletele. Programul Remote Application (disponibil pentru iOS şi Android) permite controlul tuturor funcţiilor televizorului şi al activităţilor multimedia, uşurând totodată şi accesul la portalul AQUOS Net. De asemenea, permite și controlul unor servicii extinse, cum ar fi video-la-cerere.

Noua gamă de televizoare AQUOS LED va fi condusă de seria LE8, disponibilă în modele de 60, 70 şi 80 inchi.

Seriile LE7 şi LE6, într-o gamă largă de dimensiuni – de la 39 la 90 inchi vor fi un  alt punct important pentru primăvara anului 2013. Aceste televizoare sunt dotate cu avansata tehnologie de panou UV2A, precum şi cu tehnologia Active Motion pe 200 Hz, oferind o calitate uluitoare de imagine. Alte trei linii noi – LE3 / LE2 / LE1 – vor completa noua gamă de televizoare AQUOS LED.

Fondat în 1912 la Tokio de Tokuji Hayakawa, Sharp deține un portofoliu de produse care numără, printre altele, electronice albe (frigidere, cuptoare cu microunde), panouri solare, circuite integrate, componente electronice sau sisteme de purificare a aerului. Cu 55.580 de angajați la nivel global, Sharp a înregistrat venituri nete de aproape 34 de miliarde de euro în 2011.