FacebookTwitterLinkedIn

De cealaltă parte, Dedeman a fost asistată de Popovici Nițu Stoica și Asociații.

Reff & Asociații anunță că a asigurat integral asistența și reprezentarea juridică a societăților comerciale vânzătoare în pregătirea și negocierea contractului de vânzare și a întregii documentații accesorii, până la semnarea tranzacției. Proiectul de vânzare a fost unul complex, cu atât mai mult cu cât Reff & Asociații a asistat simultan ambele societăți vânzătoare, doi jucători de elită pe piața imobiliară din România, care au dezvoltat împreună proiectul The Office.

„Mulțumim echipei Reff & Asociații pentru asistența oferită într-o nouă tranzacție de succes. Apreciem abilitatea avocaților noștri de a-și folosi cunoștințele juridice complexe pentru a rezolva într-un mod pragmatic și eficient orice aspecte ridicate în cursul negocierilor, găsind cele mai potrivite soluții pentru acomodarea intereselor tuturor părților implicate”, a spus Robert Ioniță, Director Juridic al NEPI Rockcastle.

„Felicit avocații Reff & Asociații pentru asistența de înaltă clasă acordată pe parcursul acestei negocieri. Irina și echipa ei au folosit extinsa lor experiență pentru găsirea soluțiilor juridice necesare, într-o abordare profesionistă și pragmatică, înțelegând foarte bine nevoile comerciale ale părților implicate în tranzacție și așezând abordările juridice coerent, aliniate cu aceste nevoi. Ca de obicei, implicarea lor a fost exemplară și sperăm să continuăm colaborarea noastră și cu alte proiecte de succes”, a declarat Ovidiu Șandor.

Echipa implicată în tranzacție a fost condusă de Irina Dimitriu, Partener și liderul practicii de drept imobiliar a Reff & Asociații, și a fost alcătuită din experți în mai multe arii. Simona Iacob, Senior Managing Associate, și Maria Nițulescu, Senior Associate, au făcut parte din echipa de drept imobiliar implicată în tranzacție, Alina Tihan, Senior Managing Associate, și Diana Elena Rotaru, Associate, au făcut parte din echipa specializată în domeniul financiar-bancar, iar Diana Fejer, Senior Managing Associate, Fraga Varadi, Associate, Adrian Hlistei-Muresan, Senior Associate, și Oana Bucșa, Senior Associate, din echipa de dreptul concurenței.

Citește și: Forbes Best Office Hubs 2019

„Această tranzacție nu a fost pentru noi doar o semnare de succes, ci un proiect de suflet, în care ne-am implicat începând de la prima fază și până la vânzare. Suntem mândri că am avut ocazia să reprezentăm simultan nu unul, ci doi dintre cei mai importanți investitori de profil din România – din câte știu eu, o premieră pe piața avocaturii de real estatede la noi. Complexitatea inerentă a unei astfel de tranzacții, cumulată cu faptul că am asistat doi clienți tradiționali ai firmei noastre, a implicat un efort deosebit din partea echipei de avocați, către care se îndreaptă felicitările mele”, a spus Irina Dimitriu, Partener la Reff & Asociații.

Recent, cel mai important pol de business din Cluj-Napoca a intrat în portofoliul fraților Pavăl, după anunțarea oficială a semnării contractului dintre cele două părți. Valoarea tranzacției nu a fost comunicată, însă, potrivit estimărilor, aceasta ar depăși 100 de milioane de euro. Dezvoltarea proiectului The Office a început în plină criză financiară, ultima fază a acestuia fiind livrată în 2017. Acesta are o suprafață închiriabilă de 60.000 de mp și o rată de ocupare de 100%, fiind unul dintre cele mai importante centre de business din Cluj-Napoca. De altfel, The Office are una din cele mai ridicate certificări de clădire verde, BREEAM Excellent.

Cea mai mare tranzacție din afara Capitalei a fost concretizată: Frații Pavăl achiziționează proiectul The Office din Cluj-Napoca de la NEPI şi Ovidiu Şandor