Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Lideri |
|

Christian von Albrichsfeld (Continental Automotive), Javier Garcia del Valle (Happy Tour Group), Dimitris Raptis (Globalworth) și Reinier Schlatmann (Philips) au discutat în cadrul întâlnirii cu numărul 15 a seriei de evenimente Forbesforward despre cum au făcut față contextului actual

Christian von Albrichsfeld (Continental Automotive), Javier Garcia del Valle (Happy Tour Group), Dimitris Raptis (Globalworth) și Reinier Schlatmann (Philips) au discutat în cadrul întâlnirii cu numărul 15 a seriei de evenimente Forbesforward despre cum au făcut față contextului actual, dar și despre planurile de revenire la "normalitate".
Forbesforward

În cadrul întâlnirii cu numărul 15, Christian von Albrichsfeld, Country Head & General Manager Continental Automotive România, Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group, Dimitris Raptis, Co-CEO & Chief Investment Officer Globalworth și Reinier Schlatmann, CEO Philips Europa Centrală și de Est au discutat despre care a fost impactul pandemiei asupra mediului de afaceri, dar și despre măsurile luate pentru a face față contextului actual.

Așadar, Christian von Albrichsfeld, Country Head & General Manager Continental Automotive România este de părere că “trebuie să avem un sistem inteligent care ne permite să avem acest gen de trafic zilnic nu doar în perioada de criză, mai spune acesta”, iar continuarea o puteți citi aici.

Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group, susține că “turismul este primul impactat atunci când există o problemă, dar este și primul care își revine”. Mai multe detalii puteți citi aici.

Dimitris Raptis, Co-CEO & Chief Investment Officer Globalworth, spune că este necesar “Să rămânem productivi în astfel de vremuri incerte. Avem mai multe instrumente să supraviețuim în caz de un alt val”. Restul declarațiilor pot fi văzute aici.

Iar Reinier Schlatmann, CEO Philips Europa Centrală și de Est consideră că “astfel de vremuri scot la iveală tot ce este mai bun din oameni”. Mai mult declarații aici.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii