Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

ForbesForward |
|

Christian von Albrichsfeld, General Manager Continental Automotive România: “Cel de-al doilea val nu va fi la fel ca primul”

Christian von Albrichsfeld, Country Head & General Manager Continental Automotive România, vine cu informații despre cum a fost impactată industria de automotive de pandemie și ce măsuri s-au adoptat la nivelul companiei.
Christian von Albrichsfeld

Christian von Albrichsfeld, Country Head & General Manager Continental Automotive România, spune că în contextul actual vânzările din cadrul companiei au scăzut drastic și că “trebuie să vedem cum să supraviețuim acestui an”.

În ceea ce privește sănătatea și siguranța angajaților, acesta a precizat că s-au adoptat, la nivelul companiei, măsuri de siguranță în conformitate cu legea și că se urmărește reîntoarcerea treptată a oamenilor la birou. Cu toate că conceptul de “work from home” s-a dovedit eficient, Christian von Albrichsfeld este de părere că “oamenii trebuie să fie în contact unul cu celălalt”.

Pe de altă parte, digitalizarea a jucat un rol important și în cadrul Continental Automotive România, iar Christian von Albrichsfeld spune că “nimeni nu credea că atatea lucruri sunt posibile în ceea ce privește digitalizarea”. 

Adaptabilitatea la schimbare este primordială în astfel de situații, dar cea mai mare provocare este “să fim cât mai flexibili cu privire la evoluția vânzărilor din următoarea perioadă”, mai precizează Christian von Albrichsfeld.

Pandemia va avea efecte negative până la mijlocul lui 2021

Managerul General al Continental Automotive România consideră că suntem în mijlocul unei transformări și că epidemia de coronavirus va avea consecințe până la mijlocul anului viitor. De asemenea, acesta este de părere și că modul în care se circulă se va transforma în cele ce urmează, mai ales că în București s-a observat cât de fluid a fost traficul pe perioada stării de urgență și cât de repede se putea ajunge din punctul A în punctul B. Astfel, “trebuie să avem un sistem inteligent care ne permite să avem acest gen de trafic zilnic nu doar în perioada de criză, mai spune acesta”.

Mai mult, pentru o revenire rapidă, acesta mai spune că implementarea unei strategii precum cea din Germania, ar putea avea efecte pozitive asupra societății și economiei din România.

Și cum orice criză vine și cu oportunități, Christian von Albrichsfeld consideră că este o șansă pentru România în ceea ce privește digitalizarea instituțiilor publice.

Deși se preconizează un al doilea val de pandemie, acesta consideră că “Cel de-al doilea val nu va fi la fel ca primul. Suntem deja obișnuiți cu situația, știm care măsuri sunt eficiente și care nu. Putem implementa rapid măsurile. Oamenii sunt mai obișnuiți cu disciplina”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii