FacebookTwitterLinkedIn

Dacă ideea inițială a venit ca urmare a propriilor dificultăți de a găsi cămăși croite impecabil, următorul pas în businessul lui Răzvan Vâlceanu își are originea tot în experiența corporatistă a actualului antreprenor.

În locul primelor sau al cadourilor generice oferite partenerilor și angajaților, Răzvan propune ceva mult mai personal și tangibil: o cămașă realizată made-to-measure, care poate fi oferită de către o companie sub forma unui voucher special.

Avantajul este, crede Răzvan, de ambele părți: „Angajații vor învăța să-și construiască în mod corect imaginea, detaliu care va influența inclusiv modul în care este reprezentată compania la întâlnirile cu clienții“.

Din punct de vedere al designului, colecția lui Răzvan (realizată din bumbac egiptean) cuprinde o varietate de elemente specifice cămășilor made-to-measure, pornind de la materiale furnizate de către producătorul italian Canclini 1925: gulerul detașabil, fixatoarele pentru pantaloni, manșetele reglabile cu doi nasturi, butonierele cusute într-o culoare diferită, nasturii personalizați sau chiar monogramele și logo-urile personalizate, amplasate în diferite locuri pe cămăși. razvanvalceanu.ro