Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Guvernul a aprobat licitația pentru digitalizarea terestră

catalin_marinescu.jpg
Guvernul a aprobat pe 12 februarie o Hotărâre privind acordarea licenţelor de utilizare a frecvenţelor radio în sistem digital terestru de televiziune, a declarat Cătălin Marinescu, președintele ANCOM, în cadrul unei dezbateri dedicate televiziunii digitale organizată de Broadband TV News și Telenor Satellite Broadcasting, la Hotel Marriott din București, la 13 februarie, informează Media Expres.

Prin Hotărârea adoptată de Guvern se stabilește tipul de procedură de selecție prin care vor fi acordate licențele de utilizare a frecvențelor radio în sistem digital terestru, condițiile de acordare a drepturilor de utilizare și se asigură cadrul legislativ pentru acordarea licențelor, a precizat Marinescu.

Oficialul a mai spus că această hotărâre va fi urmată de o Decizie ANCOM care va detalia procedura de organizare a licitației pentru acordarea multiplexelor destinate digitalizării terestre.

Aprobarea formei finale a documentației pentru licitație este estimată a se finaliza la 1 martie 2014 și procedura de selecție va începe nu mai târziu de jumătatea lunii martie 2014.

Calendarul licitației pentru digitalizarea terestră include alți 7-8 pași care se vor termina estimativ nu mai târziu de 16 iulie 2014, data la care câștigătorul sau câștigătorii licitației vor primi licențele de operare a multiplexelor digitale terestre.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii