Cautare
, Contributor

Industrie |
|

DMF Poliplast, afaceri de 8 milioane de euro din producția de ambalaje inteligente

Producătorul de ambalaje pentru uz alimentar din polietilenă și polipropilenă, DMF Poliplast din Focșani a înregistrat afaceri de 8 milioane de euro în 2020, ca urmare a creșterii productivității.
DMF

Reprezentanții companiei susțin că aproximativ 50% din ambalajele din portofoliu sunt destinate ambalării cărnii și peștelui, notează platforma Industria Cărnii.ro.

„2020 a fost un an atipic din cauza contextului pe care-l traversăm, dar per total, cererile au fost constante și variate. În prezent, producem pungi rezistente la temperaturi foarte scăzute, folii laminate cu bariera EVOH pentru ambalare automata și folii pentru caserole în care alimentele proaspete sunt ambalate într-o atmosferă controlată”, a declarat Diana Dărmănescu, managerul general al DMF Poliplast pentru o revistă de nișă.

Potrivit acesteia, cele mai recente investiții ale companiei au însemnat achiziționarea și punerea în funcțiune a unei noi mașini de imprimat de ultimă generație , dar și a unui utilaj de tăiere-finisare pentru foliile de ambalare automata.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii