FacebookTwitterLinkedIn
  • „Noi toți facem parte dintr-un angrenaj socio-economic și cred că este important să menținem echilibrul acestui ecosistem și când spun asta mă refer la faptul că o decizie de business nu trebuie luată exclusiv în interesul companiei 100% dacă ea nu este benefică și pentru sistemul din care facem parte”, a declarat Anca Damour, Executive Board Member Carrefour România, în cadrul Forbes Forward.
  • „S-a creat foarte multă panică cu privire la disponibilitatea anumitor produse și în acest context ne-am luat un angajament să blocăm prețurile la 500 de produse până la Paște, vorbim de produse de necesitate cât și de produse care sunt necesare pentru igiena casei,” a adăugat membrul executiv al board-ului Carrefour România.

Aflați aici mai multe declarații făcute de Anca Damour.

  • „În timpul perioadei stării de de urgență vom supraviețui care cum vom putea. Statul român așteaptă ca un milion de contracte de muncă, mai mult de 25% din contractele de muncă din țara aceasta, să fie suspendate”, a spus Raluca Pârvu, business manager BPI Group.
  • „Noi ne așteptăm să fie și măsuri de durată, nu doar de suspendare a contractelor, ci chiar și de restructurări. E imposibil să îți imaginezi că ai o scădere de 40% pe piața ta și să nu faci nimic. Va fi un impact pe termen lung”, a mai spus Raluca Pârvu în cadrul Forbes Forward.

Aflați aici mai multe declarații făcute de Raluca Pârvu.

  • „Noi credem foarte mult în puterea echipelor mici și avem și o cifră – 7 oameni. Nu credem în echipe fără lideri, complet descentralizat, dar echipele mici sunt foarte importante. Am văzut un studiu făcut pe baza evoluției mai multor companii în timpul ultimei crize. Companiile care au luat deciziile centralizat au avut mari probleme pentru a face față și pentru a merge mai departe. Cele la care decizia se lua la nivel de echipă, de middle-management, și-au revenit mult mai repede”, a spus Marius Ștefan, fondator și CEO al Autonom.
  • Faptul că am trecut printr-o criză (cea de după 2008, în timpul căreia afacerile Autonom au crescut accelerat – n. red.) este un atu, chiar dacă e traumatic. Eu și cu Dan discutăm de ani de zile de acest subiect. Iar ceea ce se întâmpla la nivel global era precum un balon în căutarea unui ac. Deci întrebarea nu era dacă se va întâmpla ceva, ci când. Întrebarea pe care mi-am pus-o cu Dan și cu echipa noastră era cum te pregătești pentru ceva despre care nu știi când va veni și cât de tare va lovi.”

Aflați aici mai multe declarații făcute de Marius Ștefan, precum și lista cărților recomandate de el pentru a fi citite în perioada următoare. 

Eveniment susținut de:

BMW România, Carrefour, Nespresso, Immofinanz, Catena – Farmacia Inimii, Teilor, Rompetrol, Chronolink Rolex Boutique, Banca Transilvania