Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Topul televiziunilor muzicale în luna decembrie 2019

Cele 12 televiziuni cu programe muzicale (populară, pop, manele, dance, rock), cuprinse în sistemul național de măsurare a audienței TV, au avut o cotă totală de piață, la nivel național, de 3,7%, în luna decembrie 2019. Cu excepția ETNO TV și Favorit TV, televiziunile muzicale au cele mai mici audiențe în topul național.
 aboneaza-te
televiziune tineri

În mediul urban, cota de piață a televiziunilor muzicale fost de 2,91% (toată ziua), conform măsurătorilor Kantar Media. Asta înseamnă că aproape 3% dintre orășenii care s-au uitat la televizor, în decembrie 2019, au urmărit unul dintre programele muzicale dintr-un total de 70 de televiziuni.

Nișa televiziunilor muzicale înregistrează cel mai mic consum atât în mediul urban cât și pe național, comparativ cu segmentele de filme, sport și programe pentru copii.

ETNO TV, televiziune de muzică populară și petreceri, a avut o audiență medie de 69.000 de telespectatori pe minut (toată ziua), la nivel național, fiind cea mai urmărită televiziune de pe această nișă. În clasamentul general al audienței naționale, ETNO TV a ocupat locul 11, înaintea unor televiziuni precum B1 TV, Pro Cinema, Digi24 și DigiSport 1. Majoritatea telespectatorilor acestei televiziuni provin din mediul rural.

Pe locul secund în topul nișei muzicale se află o altă televiziuni de muzică populară, Favorit TV, cu o medie națională de 37.000 de persoane pe minut (toată ziua). În clasamentul general, Favorit TV ocupă poziția 22, înaintea televiziunilor Happy Channel, AXN și Film Cafe.

Dintre televiziunile cu muzică pop, Kiss TV a avut cea mai bună poziționare pe acest segment, cu un rating mediu de 15.000 de persoane pe minut (toată ziua), la nivel național. Și în mediul urban, Kiss TV a înregistrat cel mai bun rating dintre televiziunile cu muzică pop, având 8.000 de orășeni pe minut (toată ziua).

Televiziunile Rock TV, VH1 și MTV au înregistrat ratinguri sub 1.000 de telespectatori pe minut (toată ziua).

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR PENTRU COPII ȘI TINERET – DECEMBRIE 2019

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – DECEMBRIE 2019

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR LA NIVEL URBAN – DECEMBRIE 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii