FacebookTwitterLinkedIn

Operațiunile companiei de consultanță în transformare digitală Qualitance sunt conduse, începând cu 20 ianuarie 2022, de către cofondatorul Radu Constantinescu.

Radu Constantinescu preia poziția de Chief Executive Officer de la Mike Parsons, care deține funcția din 2020 și care rămâne președinte al Consiliului Consultativ și director al subsidiarei Qualitance Australia. 

Vezi și Radu Constantinescu, Cofondator Qualitance: “Mediul de afaceri local a demonstrat un nivel ridicat de adaptare și versatilitate, în ciuda numeroaselor provocări de ordin medical, economic, social și politic”

Radu Constantinescu a fondat compania împreună cu Ioan Iacob în 2007. În prezent, Qualitance are peste 200 de angajați în birourile din București, San Francisco, New York și Sydney. Printre clienți, se numără brand-uri precum Ford, Virgin, IKEA, Deutsche Telekom, Johnson & Johnson și News Corp

Vezi și FLOWX.AI, start-up desprins din compania Qualitance, îşi deschide un birou la Paris

În 2021, compania a înregistrat o cifră de afaceri consolidată la nivel de grup cu peste 25% mai mare față de decembrie 2020.