FacebookTwitterLinkedIn

Lansată în mai 2018, platforma Jobful este dedicată atât tinerilor profesioniști care doresc să își dezvolte cariera, cât și companiilor care vor să eficientizeze procesul de recrutare printr-o primă testare a candidaților, dar și a interesului acestora.

Din august 2018 până în martie 2019l, Jobful a participat la prima serie a acceleratorului KPMG Grow Pad. În decembrie 2018 a obținut locul al treilea în cadrul Startarium, iar în luna aprilie 2019 a fost acceptat în acceleratorul SAP.io, la Berlin. În luna mai a acestui an, Jobful a fost unul dintre cele trei startup-uri din Romania selectate să își prezinte produsul în cadrul South East Europe Tech Tour 2019.

„Ne-am dorit să contribuim și să ajutăm cât putem în aceasta perioadă. Știm deja că primăvara se numără candidații și oportunitățile, că industriile cele mai afectate au lăsat sute de oameni fără loc de muncă de pe-o zi pe alta, că deciziile de business se iau mai greu și precaut acum și că WFH a devenit cel mai dorit beneficiu. Vrem să facilităm oportunități și să oferim cadrul necesar unei recrutări dinamice, active și eficiente. Produsul nu este perfect (pentru că nu există produse perfecte), dar devine tot mai bun de la o săptămână la alta, și ajută deja sute de oameni să-și urmeze inițiativele în carieră. Obiectivul nostru nu a fost de a inova recrutarea, este doar unul dintre efecte. Continuăm să construim proiecte de succes alături de partenerii care înțeleg faptul că talentul este business critical.” – a declarat Mihai Cepoi, CEO si fondator Jobful.

30 sub 30 –  Mihai Cepoi: Peste 10.000 de candidați folosesc Jobful. Ne pregătim să primim o rundă de finanțare

Investiția de tip pre-seed este realizată alături de o serie de investitori privați.

„Văzând planurile de creștere și de extindere în alte țări ale Jobful, dar și importanța pe care o oferă strategiei de AI/ML, am decis să mă alătur atât la nivel de Advisory Board, cât și ca investitor. În contextul unui viitor imprevizibil al pieței locurilor de muncă, Jobful ia în calcul acest imprevizibil și face adaptabilitatea una dintre valorile de bază ale business-ului lor.” a declarat Dr. Mirko Knaak, Head of Artificial Intelligence & Machine Learning la IAV Digital Lab, unul dintre noii investitori ai Jobful.