Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Jobful își oferă ajutorul și acordă acces gratuit tuturor angajatorilor la soluția de recrutare dezvoltată de ei

În contextul pandemiei de coronavirus, startup-ul românesc Jobful oferă acces tuturor angajatorilor la soluția de recrutare dezvoltată de ei, în mod gratuit, în următoarea lună.
 aboneaza-te
shutterstock_1185993259

În contextul actual în care majoritatea companiilor își evaluează și modifică strategia, încercând să găsească soluții pentru ca afacerile și angajații să aibă cât mai puțin de suferit, start-up-ul românesc Jobful oferă acces gratuit tuturor angajatorilor la soluția de recrutare dezvoltată de ei, în următoarea lună. În condițiile în care se impune o adaptare la noul mod de desfășurare al activității, recrutarea este doar una dintre liniile de business care se poate folosi de o serie de instrumente online.

„Ne dorim să contribuim și să ajutăm cât putem în aceasta perioadă. Știm deja că primăvara se numără candidații și oportunitățile, că industriile cele mai afectate au lăsat sute de oameni fără loc de munca de pe-o zi pe alta, că deciziile de business se iau mai greu și precaut acum și că WFH a devenit cel mai dorit beneficiu. Am decis să oferim munca noastră din ultimii ani gratuit pentru următoarea lună tuturor angajatorilor, fiind dintotdeauna gratuit pentru candidați. Vrem să facilităm oportunități și să oferim cadrul necesar unei recrutări dinamice, active și eficiente. Produsul nu este perfect (pentru că nu există produse perfecte), dar devine tot mai bun de la o săptămână la alta, și ajută deja sute de oameni să-și urmeze inițiativele în carieră. Ampregătit o listă de resurse atât pentru candidați, cât și pentru companii”, a declarat Mihai Cepoi, CEO si fondator Jobful.

Mihai Cepoi face parte din generatia Forbes 30 sub 30, citește și 30 sub 30 – Mihai Cepoi: Peste 10.000 de candidați folosesc Jobful. Ne pregătim să primim o rundă de finanțare

Candidații au la dispoziție aceeași platformă user-friendly unde își pot dezvolta și demonstra abilitățile, fiind astfel mult mai ușor și mai rapid pentru angajatori să stabilească dacă o persoană este potrivită rolului disponibil. Cadrul de gamification în baza căruia este construit întreg mecanismul platformei atrage și captivează utilizatorii, conectându-i astfel cu organizațiile și oportunitățile de carieră care li se potrivesc.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii