FacebookTwitterLinkedIn

Evoluția companiei din ultimul deceniu

Evoluție! Echipa noastră din România a crescut de la 250 de colegi la aproape 500. Și realizările lor sunt evidente. Am triplat veniturile de la 27 de milioane de euro, în 2012, la 107 milioane de euro, în 2021, cu toate cele trei companii prezente în România. Am reușit să evoluăm accelerat creând experiențe plăcute echipei și, implicit, partenerilor noștri, fiind conștienți de rolul nostru important ca parte din infrastructura comerțului mondial și local.

Strategia de business din ultimul deceniu

Credem că putem contribui la dezvoltarea societății românești, asigurând un mediu etic, unde respectul față de culturi diferite, demnitatea și drepturile individuale reprezintă baza modului nostru de lucru. Ne dezvoltăm și evoluăm împreună cu partenerii noștri, clienți și furnizori, și oferim oportunități egale tuturor membrilor echipei noastre. Facem lucrurile să se întâmple, punem bunurile clienților noștri în mișcare, toate acestea urmărind excelența operațională, coroborată însă cu asigurarea unui mediu sustenabil, unde grija față de mediu și societate este esențială.

Exclusiv Forbes. Liga campionilor în business: care sunt companiile care au reușit să crească 10 ani la rând și au avut permanent profit

Liderii de business și profitul

Misiunea noastră printre cele menționate anterior este să creștem valoarea companiei și a acționarilor noștri. Vom continua să fim un lider global și local, satisfăcând cerințele de transport și logistică ale partenerilor noștri clienți. Urmărim dezvoltarea continuă, organică și prin achiziții, iar în acest sens urmărim constant coerent și continuu să fim printre cei mai profitabili jucători din industria noastră.

Diferențiatorii companiei

Flexibilitatea față de nevoile clienților noștri, ascultând cerințele lor și oferind soluții personalizate, ne diferențiază pe piață. De asemenea, investim continuu în dezvoltarea echipei noastre, urmărind egalitatea, diversitatea și integrarea, astfel încât să venim cu drag la muncă și să ne bucurăm de experiențe plăcute în timpul celor opt ore de muncă.

Strategia de business pentru următorul deceniu

Scopul nostru este să susținem comerțul mondial și local de mărfuri într-o lume într-o continuă schimbare, prin excelență operațională, în condițiile unei dezvoltări sustenabile.