Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Imobiliare |
|

Cea mai mare tranzacție de real-estate din afara Bucureștiului: Frații Pavăl sunt aproape să achiziționeze birourile The Office din Cluj

Dedeman este aproape să ajungă la un acord cu NEPI-Rock­cas­tle şi Ovidiu Şandor pen­tru achiziţia birou­ri­lor The Office din Cluj-Napoca, reprezentând cea mai mare tranzacţie din afara Bucureştiului.
 aboneaza-te
PARTENERIAT - DEDEMAN - SIMONA HALEP

Potrivit datelor din piață citate de ZF, tranzacția ar putea fi încheiată în perioada următoare, cele două tabere aflându-se în ultimele faze ale negocierilor.

Valoarea tranzacției este estimată la 100-130 de milioane de euro, astfel încât Clujul ar intra cu The Office în to­pul celor mai mari tranzacţii de pe piaţa de birouri, după vânzarea The Bridge cu 200 mil. euro şi a Oregon Park cu circa 165 mil. euro către Lion’s Head anul tre­cut în Bucureşti.

Achiziția birourilor The Office din Cluj ar reprezenta a doua tranzacție record încheiată de frații Pavăl. În luna august a anului trecut, fondatorii Dedeman au fost protagoniștii celei mai importante tranzacții de real estate din 2018 din România, după ce Forte Partners a semnat vânzarea integrală a proiectului de birouri The Bridge către Dedeman. Proiectul The Bridge cuprinde trei faze și va avea o suprafață de aproximativ 80.000 metri pătrați. Prima faza a fost închiriată integral către chiriași precum BCR și IBM, a doua fază se află în construcție și a fost preînchiriată către UPC, Schlumberger și Medicover, iar faza a treia se află în stadiul de pregătire.

„Piața imobiliară este în continuare o piață cu mult potențial și o analizăm cu atenție și în perioada următoare. De asemenea, am investit și urmează să investim în agricultură, în logistică, dar și în companii antreprenoriale locale pe care le vom selecta cu grijă”, a a declarat recent Dragoș Pavăl pentru Forbes România.

Citește și: Forbes Best Office Hubs 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii