FacebookTwitterLinkedIn

De-a lungul timpului, Valeriu Galani – care ocupa, până la numire, poziția de Account Director la Starcom România – a supervizat conturile unor clienți precum E.ON, Novartis, Sandoz, Visa, Brown Forman și a coordonat mari echipe multi-funcționale, precum și procesele de intrare pe piața din România ale unor branduri globale. Cu o carieră care a început acum 17 ani, Valeriu face parte din echipa Starcom de 10 ani.

Valeriu Galani: “Piața de media și cu mine avem o lungă istorie în spate, în care am evoluat împreună! Am acceptat această nouă provocare cu inima deschisă și plin de entuziasm, recunoscător că pot să fiu parte dintr-o cultură atât de plină de energie. Cred că sistemul de planificare al Spark Foundry, care adaugă nivele de antreprenoriat și creativitate setului fundamental de discipline specific zonei de media reprezintă viitorul acestei industrii, mereu schimbătoare, în care dezvoltarea tehnologiei provoacă constant abordările clasice, cu care eram obișnuiți”.

Lansarea Spark Foundry în România vine ca urmare a recentei alianțe strategice dintre cele două rețele globale ale Publicis Media – Blue 449 și Spark Foundry.

CUM S-A ÎMPĂRȚIT PIAȚA DE PUBLICITATE TV – TRIMESTRUL I 2019

În România, operațiunile Blue 449 vor fi integrate cu cele ale Spark Foundry. Noua rețea va opera sub numele de Spark Foundry în majoritatea piețelor, inclusiv România. Odată cu această fuziune, Spark Foundry va avea o prezență extinsă în piețe precum Australia, Canada, China, Germania, India, Italia, MENA, Mexic, Polonia, Rusia, Singapore, Spania, dar și în Europa Centrală și de Est.

Viziunea Spark Foundry aduce în prim-plan o combinație inedită de spirit de start-up, cu o puternică notă antreprenorială și o abordare de business inovatoare, având la dispoziție resursele și capabilitățile Publicis Media, unul dintre cele patru Solution Hubs ale Publicis Groupe.

Holdingul Publicis Groupe România este format din agențiile Publicis, Leo Burnett, Saatchi & Saatchi/The Geeks, Starcom, Zenith și nou lansata Spark Foundry.

Împreună, agențiile de media din cadrul Publicis Groupe România (Starcom, Zenith și Spark Foundry) formează cel mai mare buyer din piață, având un portofoliu de peste 100 de clienți, o treime din aceștia fiind lideri locali de business în domeniile lor.

Unele dintre cele mai cunoscute produse realizate de către agențiile de media din cadrul Publicis Groupe Romania sunt infograficele privind consumatorii din România, Consumer Report, AdForecats, studiile dedicate Black Friday și studiile despre influenceri.

PUBLICITATEA PE TELEVIZIUNILE PENTRU COPII ȘI TINERET – TRIMESTRUL I 2019

Recent, printr-un parteneriat exclusiv între echipele Starcom și Zenith și GlobalWebIndex, cel mai mare studiu global privind consumatorii digitali, acesta conține, în premieră, și date privind consumatorii digitali din România.