FacebookTwitterLinkedIn

SkyShowtime, un nou serviciu de conținut online cu plată de tipul Netflix, va fi disponibil în România până la sfârșitul acestui an. SkyShowtime este rezultatul asocierii Comcast Corporation (NASDAQ: CMCSA) și a Paramount Global (NASDAQ: PARA, PARAA).

SkyShowtime reunește resursele combinate ale ambelor companii și cele mai bune filme și seriale originale de divertisment de la Universal, Paramount, Sky, Showtime, DreamWorks și Nickelodeon.

Planurile SkyShowtime sunt de a putea fi recepționat în peste 90 de milioane de case, extinderea la nivel european fiind programată în țările Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Țările de Jos, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia , România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia, informează Media Expres.

Compania nu a anunțat detalii de preț și datele exacte de lansare, dar a anunțat cooptarea în echipa de conducere a doi foști directori de la HBO Max și Disney, Roberto Soto, Chief Strategy Officer, și John Heinemann, care va avea funcția de General Counsel Appointments.

CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a anunțat la 27 iulie că fostul director al HBO Max, Roberto Soto, a fost numit Chief Strategy Officer, iar John Heinemann, fost membru al companiei Walt Disney, a fost numit General Counsel al SkyShowtime.

John Heinemann: „Este un moment foarte bun pentru serviciile de streaming și, cu oferta sa de conținut excepțională, SkyShowtime este gata să devină un jucător important în toată Europa. Abia aștept să încep să-l susțin pe Monty și echipa sa în aventura SkyShowtime.”