FacebookTwitterLinkedIn

Zaídra, cea mai nouă platformă internațională de comerț electronic, este pe cale să aducă o schimbare importantă. Cu funcțiile sale inovatoare și interfața ușor de utilizat, Zaídra ajută pe oricine să-și lanseze propriul magazin online cu doar câteva clicuri. În acest articol, vom aprofunda ce face Zaídra unică și cum vă poate ajuta să vă începeți propria afacere online.

Mai întâi este important să evidențiem cantitatea de timp, bani și resurse care au intrat în crearea sa. Investiția totală în platformă a fost de 2,5 milioane de euro și a avut nevoie de trei ani de dezvoltare pentru a fi construită. Echipa de dezvoltare a fost formată din 26 de persoane care au lucrat neobosit pentru a crea o platformă prietenoasă și inovatoare.

Toate paginile magazinului online care se generează pentru clienți, dar și interfața de administrare a magazinului, au fost dezvoltate în urma unei colaborări de 2 ani cu Liviu Taloi, un cunoscut expert în zonele ce țin de experiența utilizatorului și uzabilitate pentru magazinele online, asigurându-se că fiecare magazin creat pe Zaídra are o rată de conversie ridicată.

Una dintre caracteristicile unice ale Zaídra este abordarea sa inovatoare vis-a-vis de AB / Multivariate Testing. În cadrul platformei s-a dezvoltat, cu ajutorul inteligenței artificiale, procedeul numit CMT (Continuous Multivariate Testing), care afișează o structură a paginii de produs care convertește cel mai bine pentru fiecare utilizator individual. Aceasta înseamnă că fiecare vizitator va avea o experiență unică, adaptată preferințelor sale, rezultând rate de conversie mai mari.

Pe lângă CMT, Zaídra utilizează, de asemenea, un algoritm de preț dinamic care modifică prețul de vânzare a unui produs pe baza mai multor criterii, dintre care amintim cererea, oferta și stocul. Acest lucru ajută magazinele online să-și maximizeze potențialul de profit prin ajustarea prețurilor la condițiile pieței.

Fiecare magazin creat pe Zaídra are un chatbot dezvoltat pe platforma OpenAI care oferă vizitatorilor magazinului informații importante și instantanee cu privire la condițiile de utilizare a magazinului, politica de confidențialitate, livrarea și returnările, precum și răspunsul la alte întrebări frecvente. Această caracteristică îmbunătățește experiența clienților și asigură accesul vizitatorilor la toate informațiile de care au nevoie înainte de a face o achiziție, ducând la rate de conversie mai mari.

Panoul de administrare a magazinului online pe platforma Zaídra a fost creat cu accent pe îmbunătățirea productivității angajaților. Platforma eficientizează operațiunile cele mai des realizate, permițând angajaților magazinelor online să realizeze același volum de muncă cu mai puțini angajați. Pentru proprietarii magazinelor online asta se traduce în cheltuieli reduse cu operarea și administrarea magazinului, ceea ce duce la un profit mai mare la același volum de vânzări.

Zaídra este, la acest moment, singura platformă din lume care creează magazine online care pot fi folosite în realitate virtuală, vizitatorii putând identifica un magazin sau un produs și putând finaliza întreg procesul de plasare a comenzii, totul într-un mediu VR. Această caracteristică unică în lume oferă o experiență de cumpărături nouă și captivantă, care diferențiază Zaídra de concurenții săi.

Bogdan Irimia, CEO

„Putem privi Zaídra ca pe o soluție de comerț electronic dezvoltată atât prin preluarea celor mai eficiente abordări ale altor platforme de comerț electronic, cât și prin adăugarea câtorva zeci de funcționalități inovatoare, plus folosirea inteligenței artificiale în multiple zone ale platformei. Tot ce s-a dezvoltat a fost prin prisma obținerii de către magazinele online care vor folosi platforma noastră a unei rate de conversie cât mai mari, dar și prin prisma reducerii cheltuielilor operaționale ale magazinelor online.

Nu lansăm această platformă doar pentru România, ci o lansăm pentru întreg globul și continuam în același ritm de dezvoltare cu realizarea integrărilor cu partenerii noștri naționali și internaționali.

Lansarea este programată pentru al doilea trimestru al acestui an, când vom avea o promoție de lansare, valabilă pentru primele 200 de magazine care se vor înscrie. Aceste magazine vor primi reduceri de până la 80%, făcând și mai ușor pentru antreprenori să-și înceapă propria afacere online.

Zaídra este o platformă de comerț electronic care va revoluționa cumpărăturile online. Cu caracteristicile sale inovatoare, interfața intuitivă și ușor de utilizat, abordarea unică a AB / Multivariate Testing, prețurile dinamice și folosirea în realitatea virtuală, Zaídra este platforma perfectă pentru oricine dorește să-și înceapă propria afacere online. Dacă doriți să vă duceți afacerea online la următorul nivel, Zaídra reprezintă cu siguranță o oportunitate.

Titlul proiectului: Inteligență artificială și realitate virtuală într-o platformă inovativă de comerț electronic

Beneficiar: HUNDRED PERCENT SRL

Data publicării: martie 2023

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operational Competitivitate 2014-2020

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.