FacebookTwitterLinkedIn

One United Properties anunță un nou chiriaș în proiectul mixt One Cotroceni Park din Bucureşti: World Class va inaugura aici un nou club destinat sportului, într-un spațiu de 2.352 mp.

World Class One Cotroceni este situat într-una dintre cele mai căutate zone rezidențiale și cel mai dinamic hub de business care se dezvoltă în prezent în București. Acesta este cel de-al 43-lea club din rețeaua World Class România.

Noul club  World Class de la One Cotroceni Park va oferi facilități premium de fitness și wellness. Membrii vor avea acces la piscina semiolimpică, la cele două studiouri pentru antrenamente de grup și la programe concepute de experții World Class și Les Mills. O nouă experiență unică de antrenamente va fi introdusă și oferită de studioul Virtual Immersive Cycling, susținut de Technogym. Membrii se vor bucura de zone de gimnastică și de zone funcționale dedicate antrenamentelor personale.

One Cotroceni Park este format dintr-o zonă rezidențială cu peste 850 de apartamente, precum și o zonă comercială și un business park cu două clădiri de birouri ce vor fi livrate în două faze. Dezvoltatorul One United Properties a realizat deja recepția pentru Faza I a One Cotroceni Park, clădire de birouri și de spații comerciale, cu o suprafață închiriabilă brută (GLA) de 46.000 mp. În acest moment, 75% din spațiile de birouri și comerciale au fost închiriate. Faza II cu o suprafață închiriabilă brută de 35.000 mp, aflată de asemenea în dezvoltare, va fi livrată în 2022. 

Tranzacţia a fost intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.